biti će i paprena cijena... kao i uobičajeno.![]()
![]()
biti će i paprena cijena... kao i uobičajeno.![]()
![]()
zasto papreno ako kosta 399.-dolara ....nebi smeo bit prek te cjene ako sa pretplatom...ili t-mobile hr ima opet planove neprodane iphone u ameriki kod nas po vecoj cjeni da proda..
Moj stari nick je bio: nokman
GREENPEACE je napravio izvještaj u kojem pišu kako novi iPhone sadrži razne otrovne kemikalije i najavili su tužbu protiv Apple-a.
Nakon što je uređaj rastavljen u istraživačkim laboratorijima Greenpeacea u 18 je njegovih sastavnih dijelova nađen sastav koji se koristi kao kemikalija za suzbijanje vatre, odnosno zapaljivosti (BFR) te polivinil-klorid (PVC). BFR nakon recikliranja, tvrde u Greenpeaceu, može ispuštati otrovne kemikalije kao i PVC kada dođe u dodir s vatrom.
"Izgleda da je Apple daleko od proizvodnje proizvoda koji ne štete okolišu za razliku od npr. Nokie, koja već duže vrijeme ne koristi takve materijale.", rekao je Zeina Al Hajj, čelnik odjela za otrovne supstance u Greenpeaceu. Iz Applea su za sada uzvratili kako njihovi proizvodi prolaze najstrože ekološke standarde, a upitni materijali biti će uklonjeni do kraja 2008. godine.
dobar grah daleko se čuje
Ako iphone dođe po cijeni od 399 u vrijednosti kune i ako se spusti niža cijena za pretplatnike to će skršit cjene svim ostalim uređajima u ponudi. Zamisli da iphone košta manje p990 ili n73
Zadnji uredio mortal : 17-10-2007 u 12:08
zašto da se svađam kada sam u pravu?
Ma dajte ljudi ne bude cijena ispod 6000kn
Ipak ne zaboravite to je T-mobile koji jako dobro zna
kako iskoristiti našu pohlepnost!
To nije cijena samog uređaja već u jednome od tarifnih paketa...bez obzira što piše večernji. I to jednog "lijepog" tarifnog paketa.
Cijena samog uređaja će biti daleko veća, a ljudi će ga i dalje kupovati...
6000kn za iphone??
pa ne bi ga kupio ni da 2500kn košta...strašno...
Mislim da bi realna cjena na pretplati bila kojih 2000kn..KO i LG prada u teletu
ma neznam ja osobno s tim iPhone-om nisam nesto previse fasciniran... nista posebno
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Bookmarks