Svaki puta kada se stranica ucita, zasteka mi firefox na par sekundi i zatim tek mogu listati stranicu. prvo sam mislio da je to do t-com, al predugo mi to traje, a i samo na cafe.mobilu mi se to dogada.
Svaki puta kada se stranica ucita, zasteka mi firefox na par sekundi i zatim tek mogu listati stranicu. prvo sam mislio da je to do t-com, al predugo mi to traje, a i samo na cafe.mobilu mi se to dogada.
I meni isto steka!
Učitava neki engine ispod! Nekad se javi poruka stop script ili continue! Nakon backward ili forward situacija se vrati na staro!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Navedeni "zastoji" se desavaju radi ucitavanja xclaim linkova (one zeleno podcrtane rijeci u tekstu foruma).
Proslijediti cemo ovaj problem Jokeru u nadi da ce sto prije reagorati.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
...3. put ponavljam (kad se ne čitaju stare teme) - stvar je u xclaim skripti - instalirajte adblock i blokirajte skriptu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks