Obrisi guest acc....
edit.... tocnije... iskljuci guest acc i ak mozes obrisi taj asp.net machine acc... onda ce ti automatski ulaziti s tvojim accountom...
Pozz
imam xp pro+ sp2, a imam i problem, problem je taj da, od kad sam instalirao net framework 1.1, pri paljenju kompa mi prikaze onaj ekran za odabir korisnika, ja sam jedini korisnik (tj. imam jos"guest" i neki "asp.net machine" acc), nemam pass na accountu, i svaki put kad mi se pali komp ja moram stisnut na svoj acc da bi se upalio, nisam nista prcko po user accovima
![]()
Zadnji uredio georgy : 01-10-2007 u 11:14
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Obrisi guest acc....
edit.... tocnije... iskljuci guest acc i ak mozes obrisi taj asp.net machine acc... onda ce ti automatski ulaziti s tvojim accountom...
Pozz
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Ma sta je tebi asp.net nej brisati to je potrebno za sustav i ja to imam i za rad frameworka nemooooj to brisat!!!!
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
pa ja sam taj izbrisao i radi mi sasvim normalno
Tako je i meni bilo sa Frameworkom 1.1, nisam našao riješenje.
Nedavno sam morao skinuti Framework 2.0 i nemam tih problema više.. Možda su popravili stvar.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
nisu popravili stvar...ja imam instaliran net framework 1.0, 1.1, 2.0 i sada 3.0 i stvar je ista.
Riješenje je u korištenju free programa "Powertoys TweakUI" i u njemu se može isključiti opcija da se pojavljuje log on screen
Veselo!
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
skini sa neta TuneUp i sa njime riješi taj problem i još mnogo toga s njime
ja sam isto obrisala ono iz "usera" kaj se pojavljuje, i normalno mi je radilo...a to nije prvi put da sam to napravila, i nikad problema...hmmm
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
zna nekada napraviti i sranje bar je meni tako i jednostavnije je nabaviti taj alat i riješio si ga sa logona a on ostaje a sa tim alatom možeš puno toga ljepoga napraviti da ti komp radi kao avion
@ god's servant
hvala, skino sam to i sad mi se vise ne pojavljuje
@ tcrnjak5
imam tuneup 2007, ali nigdje nisam naso tu opciju, pa jel mi mozes rec di je to- kad vec imam tuneup- da znam ubuduce
Kada udjes u njega otvorio TuneUp SystemControl i pod Administration imas opciju User Logon i tu mos nastimat automatski logon.. a sto se tice .net frameworka mogo si ga pobrisat ali ZADRAZAT NJEGOVE FILEOVE i sve ti radi normalnoimam tuneup 2007, ali nigdje nisam naso tu opciju, pa jel mi mozes rec di je to- kad vec imam tuneup- da znam ubuduce
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
Bookmarks