Bolinoga(lol koji nick hahah)
ne znam jesam li u off topicu ali..interesantan ste mi forumaš! to moram napomenut 8)
dakle! 1. čemu divx player? imate smart movie? mislim bar sam se ja još od prvog symbiana(N-gage) navikao na Smart movie player..a naravno i na Smart movie converter..
2. Čemu onaj Umuscan?
pa na N73 već postoji antivirusni programčić...u "APLIKACIJAMA" f-SECURE(DODUŠE..MOŽETE DOWNLOADAT update SAMO MJESEC DANA..NAKON TOGA možete koristit odnosno skenirat sa njim......ali ja ga već drugi puta koristim(formatiro sam mob pa sam skonto da šljaka i ta druga instalacija.....skinio sa njihove stranice)
no...Update! jednom mi je skinio i evo već mjesec dana ništa..dakle..nema se tu za sada što skidat...još!
@Ico-lijepo za onaj prvi link...mislim..gledao sam ja to i prije ali ne vidi se koji je za S60 3 generacija.gledam po datumima postanja..lol ili negdje eto ipak piše..heheh!
@Bolinoga-tamo gu postu tvom o umuscan antivirusu,pored toga imaš ikonicu Karte! kakve su to karte??
ne znam jel smijem stavljat link ali ovo sam upravo djevojci slao neke bitnije programčiće što je zatražila..
pa evo i tebi da se malo poigraš!
ne znam jel smijem ovdje stavit 8) ustvari evo ti na PP pošaljem!

Odgovori uz citat
Bookmarks