aplikacije treba potpisati prije instalacije (velik broj njih) a za detalje oko toga pogledaj u sticky .... nekad pomogne i ako datum na mobitelu vratiš za jednu godinu ili slično , instaliraš aplikaciju , i vratiš datum na stvarno stanje .....
![]()
aplikacije treba potpisati prije instalacije (velik broj njih) a za detalje oko toga pogledaj u sticky .... nekad pomogne i ako datum na mobitelu vratiš za jednu godinu ili slično , instaliraš aplikaciju , i vratiš datum na stvarno stanje .....
![]()
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
-glede potpisivanja mi jos nis nije jasno ali bumo i to savladali kada na to dodje red
-kako mi niko nije nista poslao morao sam se sam potruditi i rjesiti prvi korak tj pronalazak freeware skidaca ekrana koji se bez suvisnih pitanja instalira i lijepo radi. sve je bilo bas tako, cak su autori tak su posteni da daju adresu na koju treba prijavit ako ti je neko pokusao program uvali za lovu
-program se zove ScreenShot (a kako bi drukcije), a mozete ga skinut i sa mog srvera ovdje
ovako izgleda ikonica u menijua ovako ga se aktivira
pozdrav svima, javim se opet kada rjesim slijedeci korak: GLEDANJE DIVIX-a na nokiji
sve sugestije ili pomoc su dobrodosle kroz forum ili na mail.
... a ja sam za 1. ZX SPECTRUMA prodal bicikl i Zorki 4 fotoaparat!
Bookmarks