Pa hebeno al samo da mi je znat gdje nabavljate sve te nove igrice kak ja nemogu nis nabavit!
Jel igra tko ovo? ja igram upravo sam zavrsio sezonu, igra je preyebena prerealna... na prvi pogled ne, ali ipak dosta bolja od predhodnog nastavka...
a pazite sad ovo,sta mi je uspjelo...:
![]()
p.s. nije photoshop, kunem se majkom i bogom
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Pa hebeno al samo da mi je znat gdje nabavljate sve te nove igrice kak ja nemogu nis nabavit!
na crnjaka brate.
uglavnom se studenti bave time na faxu skinu igru pa prodaju
e vidis mogo bi si ja tu igru piknut. colin mi je uvijek bio zakon. trojka je dobra, al kolko sam vidio četvorka je još bolja
ma trojka je bila koma jer si mogao upravljat samo sa ford focusom u championship modu,zato je u četvorci sve tak jako dobro ispravljeno!
Pa ti studenti jel studiraju ili se *aj*****!
steta sto je ja ne mogu igrat valjda cu je nekako zbavit sto prije
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
igrao sam samo na plejki,bio je samo solidan
malo sam se previse zaigrao sam pezojcekom, pa evo nasta sad lici
![]()
Kao prvo Pozdrav i RESPECT svim korisnicima foruma.
Slucajno sam naleteo na ovaj forum, i ova tema me zainteresovala, pa pomislih da mogu i ja da pomognem nekome u C McRae R 4.
Pratite ovaj link http://www.labudovobrdo.com/softdow.asp , na strani koja se otvori moci cete skinuti MP Volkswagen Rallye Golf, ukoliko vam je dosadila voznja onog starog golfa, posle downloada samo pratite uputstva sa navedene strane.
-----Colin McRae Rally 4 for PC is out, and we already prepared new car! It is Golf from group "Two wheel drive Rally cars". Car is made in "camouflage" version.
This Golf will certainly be very interesting for playing in this game. Drivers are also made in camouflage suits.----
BTW Ako neko ima link ka nekom programu za generisanje shifri za igru neka baci link!!!
Pozdrav!![]()
RESPECT TO ALL CROATIANS
Bookmarks