Ovako... zelio bi neke file-ove snimiti na cd, ali da mogu uci u taj cd samo kad upisem pass, inace da pokaze kao da je prazan cd ili nesto slicno...
Ajde ak neko zna nek javi...
Pozz![]()
Ovako... zelio bi neke file-ove snimiti na cd, ali da mogu uci u taj cd samo kad upisem pass, inace da pokaze kao da je prazan cd ili nesto slicno...
Ajde ak neko zna nek javi...
Pozz![]()
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
pa, ne znam baš dal postoji kaj s passom (možeš zapržit šifrirani rar sa željenim fajlovima)
Može i neka caka. Zapržiš kaj hočeš, ne finiširaš cd. Onda zapržiš novi volume (znači na neri opet ideš na new session, ne na continue) i zapržiš nekaj bezveze. Da bi vidio kaj si prvobitno zapržio, odeš na properties cd-a, volumes, populate i odabereš prvi volume.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
znao sam za jedan program koji ti zakljuca cd da moras upisat pass, i trazio sam ga tu na forumu i svugdje, ali ga nigdje nisam mogao naci, to je neki stariji program
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ma i ja znam za jedan program, imao sam ga prije, al sad ne mogu naci... nesto cd protection ili tak nekako se zvao... Svi linkovi koje sam nasao na netu nevaljaju vise, pa sam mislio ak netko ima...
ok... ak nadjem, posaljem ti link... a ak netko zna, nek slobodno stavi link![]()
CD Lock XP 3.01.2 - evo ti tocan naziv programa....
potrazi ga na w w w . p h a z e d d l . c o m ...
Pozz
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Sprzis sto zelis i to sve stavis pod Hidden, i nece se nista vidjeti dok ne aktiviras u Folder Options.
E ovako... taj program radi savrseno, samo sto je trial, al moze se napraviti par zasticenih cd-ova.... danas sam zaprzio 2 cd-a i sve je super... napravi nesto kao autorun pa da mozes odmah na pocetku upisati password i onda tek mozes normalno viditi i otvoriti fileove, a ako ne upises, vidis onak neke blesave ekstenzije i nazive...
skinit cu ja full s krekom i svime jos danas, pa cu uploudat negdje ili dodi sa stikom da ti snimim, ne nzam kolko je t veliko uopce. takoder i neke druge program koje trazis, mogu skniti sve sta god hoces, samo reci.
Bookmarks