Vjerojatno ti originali nisu bas 320 kbps nego variable bitrate, a D2P ocigledno ne zna dobro raditi s time.
Ali sto te to smeta? Smanji bitrate na 192 kbps, ne obaziri se na velicinu koju ispise D2P.
Imam jedan album na kompu, pjesme su 320 kbps mp3. Citav album ima 121MB. Htio sam ih pomocu disc2phone smanjiti na 192 kbps i prebaciti na mob i naisao na problem. Nakon što sam dodao pjesme sa albuma u transfer list, d2p ih prepoznaje kao da imaju samo 49 MB umjesto stvarnih 121 MB, tj. kao da su 128 kbps umjesto 320 kbps :S Zna li netko ovo objasniti?
![]()
Vjerojatno ti originali nisu bas 320 kbps nego variable bitrate, a D2P ocigledno ne zna dobro raditi s time.
Ali sto te to smeta? Smanji bitrate na 192 kbps, ne obaziri se na velicinu koju ispise D2P.
Ajd u D2P promijeni Bitrate koji želiš da ti budu pjesme na mobitelu i vidi šta se dogodi - promijeniti će se i dolje podatak o veličini.
D2P ti automatski prikazuje koliko će to zauzimati mjesta pa možeš odmah usporediti s daljnjim potrebama svoje bujne kreativnosti.
Off topic - pogledaj mi nick i sebi 4. pjesmu na Albumu![]()
Off Topic 2 - Nema potrebe za kodiranjem mp3-ca u 320kbps. 128 je neki ok, a 192 je najbolji omjer kvalitete i veličine ( iznad 192 nemaš potrebe )
mozes to raditi pomocu programa koji se zove cdex... veoma jednostavana program
###1410989180026
Bookmarks