e pa ja ne mogu vjerovat, pojavila mi se ta glupost opet, pa to je gore od najgoreg virusa. neki dan palim komp kad mi se to pojavi, kao neki userInit neće pokrenut i neće mi niš pokazat, samo pozadinska slika. ja restartiram komp, i onda se na svu sreću nije pojavilo, odem ja u System, Advanced, performance, settings i isključim za taj userinit i za još nešta je bilo i kaže mi da moram restartirat komp da bise postavke primjenile. ja ga restartiram i pojavi mi se nekinovi error, pisalo je neš verify id class tak nešta, ja to pozatvaram i više ništa nisam mogao pokrenut, baš ništa, ni notepad, ni sketchup, nisam više mogao ući u System, internet explorer mi nije radio kao niWMP, al da sad ne nabrajam, samo ću reć da ama baš ništa nije radilo. i odem ja na ono send, dont send i kao pošaljem izvkešće i onda se nekim čudom pojavila sama od sebe opcija da poisključujem sve te DEP-ove za programe za koje se dosad pojavilo. ja to isključim i sad vas želim pitat, jeli se ikome tak šta ikad pojavilo i ako je može li se tonekako maknut sa kompa a da be brišem SP2, molim vas pomagajte.
![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks