tražim neki program sa kojim mogu *.gif animacije jednostavno promijenit veličinu, ali da ne izgube kvalitetu.
našao sam samo neke online alate, al ovak ništa.
ako netko zna bio bih zahvalan
tražim neki program sa kojim mogu *.gif animacije jednostavno promijenit veličinu, ali da ne izgube kvalitetu.
našao sam samo neke online alate, al ovak ništa.
ako netko zna bio bih zahvalan
mislim da ne mozes smanjivat/povecavat bilo kakve slike/animacije da kvaliteta ostane ista, bilo je vec o tome na forumu, i kao sto su u toj temi napisali- to ima samo u csi-u
edit:
oprosti ako si mislio da smanjis velicinu slike (kb), ja sam skuzio da bi resize slike napravio
Zadnji uredio georgy : 29-09-2007 u 15:47
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
odi na ovu stranicu
http://tripod.gifworks.com/cgi-bin/g...=transfer_open
nemoras nista instalirat, online metoda za komletnu obradu/kreiranje gif animacija - evo samo da kazem, odatle je nastao i moj avatar.
Zadnji uredio Smuchac : 17-10-2007 u 16:18
gif animacije resizaj u Adobe ImageReadyu ako imaš Photoshop
otvori anim gif u Readyu i odi na image>image size, upiši željenu veličinu i voila!
e da, kad sejvaš sejvaj ...save anim gif as
tnx, budem probo
a kako da risajzam gif...?
edit- mislim na dimenzije
Zadnji uredio WANKoner1 : 14-10-2007 u 01:06
Ulead GIF Animator 5
je fantastičan alat za takve radnje, toplo ga preporučam![]()
probat ću taj Ulead GIF Animator 5.
thanks vuki
Easy gif animator ili ako imaš marcromedia fireworks pa imaš tu opciju
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Imam jedno pitanje,imam adobe photoshop,i povecala gif animaciju pomocu adobe imageready i spremila ali nema *.gif nego samo *psd a meni treba *gif,kak to da napravim???
EDIT:
Napravila sam sve je ok
Zadnji uredio Irena : 25-12-2007 u 00:36
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Bookmarks