Carla del Ponte je itekako umješana jer je krivo postavila optužnicu i krivo se postavila prema agresorima. što se tiče progona srpskih civila... tih 300 000 protjeranih srba je po meni pretjerana brojka, možda i nije ali to sad nije ni bitno. ono što je bitno je da je većina tih srba ciljano naseljena iz srbije u okupirana područja tako da je , čak i da je brojka od 300 000 točna, broj onih koji su i prije živjeli na području hrvatske znatno manja od te brojke. a da ne spominjem kako su srbi skloni preuveličavanju svojih žrtava (poznato je da je izvjesni Savo Štrbac, poznat i kao savjetnik Carle del Ponte po pitanju Domovinkog rata u svojim popisima nestalih i ubijenih srba često navodio imena srba koji su vrlo živi i zdravi).

Rospaya, nemoj me krivo shvatiti, i ja bih kaznio svakoga tko je kršio Ženevsku konvenciju ali svi znamo tko je stvarno bio agresor. ne kažem da niti jedan hrvat nije napravio nekakv zločin ali to nije ni približno pokolju na Ovčari ili onom u Srebrenici. sve zločince treba jednako kazniti, a ovom presudom je dokazana pristranost Haaga