Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 32

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Znam da je delikatna tema, no malo racionalnosti, molim. Ovom koji je osloboden nisu uspjeli niti dokazati da je bio tamo, o cemu zapravo nemam pojma pa necu previse srati.
    Ovaj sto je dobio 5 godina je dobio samo zbog mucenja, ubojstva mu nisu dokazali ili uopce nije bio osuden za to. Primjera radi, u HR se 5 godina dobije za ubojstvo & kradu.
    E ovaj sto je dobio 20 godina, taj se lako izvukao. Ocekivao sam od zapadnog poimanja pravde i kaznjavanja puno vecu, primjereniju kaznu. No o kaznama netko drugi moze vise reci, recimo Marko6630 koji se time, koliko sam shvatio, bavi.

No opet, domaca javnost UOPCE nije informirana tko su zapravo ljudi kojima se sudi, sto su napravili i konstantno se zanemaruje informacija da nisu njih troje jedini optuzeni za Ovcaru i Vukovar, nego se u Beogradu sudi jos nekolicini njih (sest ako se ne varam) tako da je najbolje procitati dokumente Haaskog suda koji su dostupni online i vidjeti tko / sto / kako, a ne nerazumno traziti neciju krv po principu "bio je tamo, kriv je".
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points3 months registered

Datum registracije
    Jan 2004
    Mobitel
    moto v3i,n70
    Operater
    simpa,vip
    Godina
    41
    Bodovi
    9.525
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.525, Nivo: 23
    Bodovi: 9.525, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja cu samo komentirat to da jedna je stvar mucit jednu osobu i dobit 5god ali za oko 250 osoba to je nesto drugo to je zlocin protiv covjecnosti,a dokazanmo je da su sva trojica bila tamo samo sta je to opet sve zaribala ona kravetina carla del smotana.Zao mi je svih tih poginulih ljudi jer ispada da su oni bili zlocinci a ne njihovi krvnici.No takva je politika nase vlade da ce domovinski rat ipak prerast u agresiju na srbe i to je to.

Rospaja itekako je nasa javnost dobro informirana samo sta to nasi mediji prenose na svoj nacin pod politickiim pritiskom.
    B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove