Znam da je delikatna tema, no malo racionalnosti, molim. Ovom koji je osloboden nisu uspjeli niti dokazati da je bio tamo, o cemu zapravo nemam pojma pa necu previse srati.
Ovaj sto je dobio 5 godina je dobio samo zbog mucenja, ubojstva mu nisu dokazali ili uopce nije bio osuden za to. Primjera radi, u HR se 5 godina dobije za ubojstvo & kradu.
E ovaj sto je dobio 20 godina, taj se lako izvukao. Ocekivao sam od zapadnog poimanja pravde i kaznjavanja puno vecu, primjereniju kaznu. No o kaznama netko drugi moze vise reci, recimo Marko6630 koji se time, koliko sam shvatio, bavi.

No opet, domaca javnost UOPCE nije informirana tko su zapravo ljudi kojima se sudi, sto su napravili i konstantno se zanemaruje informacija da nisu njih troje jedini optuzeni za Ovcaru i Vukovar, nego se u Beogradu sudi jos nekolicini njih (sest ako se ne varam) tako da je najbolje procitati dokumente Haaskog suda koji su dostupni online i vidjeti tko / sto / kako, a ne nerazumno traziti neciju krv po principu "bio je tamo, kriv je".