Evo pa usporedi i odluci:
Powerflash MP
Yuet 1.9a
Vodi racuna o bootloaderima da ne shebes mob...
Imam Yuet 1.9, jel Powerflash bolji ili?
Evo pa usporedi i odluci:
Powerflash MP
Yuet 1.9a
Vodi racuna o bootloaderima da ne shebes mob...
skini si powerflash i flashaj samo s Flexom ( ako neznaš kak reci ) i vidjet ćeš kako izgleda
|\/|0T0r0La
http://www.inbrite.com/uploads/downl..._press1gd1.png ako ti je ljepši flashni s flexom i ništ se ne brini nemreš sjebat flashanjem mob nikako... ali meni je najbolji bio Diabolic53 1.3 MP
|\/|0T0r0La
Di da skinem Diabolic53?
evo diabolic53 1.3 mp link>>>>>>>>>>>>>>>>The Diabolic53MP v 1.3 is OUT <<<<<<<<<<<<<<<<Code:http://www.fileden.com/files/2006/6/26/89907/Diabolic53MP%20v1.3%20-iTunes.rar
Diabolic53MP v1.3 release changes:
-sound cracking problem solved
-New Menu with big icons in all primary submenus ( including settings)
-Diabolic53DRM v1.3 (lots of changes)
-Voice Messages-under Tools
-IM with profiles for AIM/ICQ/Yahoo (-actualy this was added in v1.2 but i fourgot to add it to the list )
-Universal version for all 3 bootloaders 08.A0/08.D0/09.02( tested by "denied(gabysan)")-Not including phones that had AER firmware
-New Java Splash screen -Credits to Bigdealer
-Custom Brouser Splas Screen-enabled - file is /a/mib_op_greet , Warning the file must not have any termination!!!( Ex. .gif)
-NEW !!!!ACR FIRMWARE for v360
-OPCODES Enabled
-New external picture path- /c/mobile/picture/c.gif, now you can simply change the name in the pictures submenu to change the external screen (WARNING!!! NAME IS CASE SENSITIVE "c.GIF")- ideea thanks to unq_teo
-25 New c.gif's
-Softer startup sound
-New features provided by Media Viewer :
-Bluetooth file transfer
-Text Reader
-Flipsounds
-Open images bigger than 640x480
-2 versions of the MP one with iTunes and one with MV
Java:
-Games deleted -WAREZFREE
-Media Viewer0.31 Winamp skin
-DAP repalced with MTunes
-PhoneManager replaced with Minicommander
-iTunes repaired, with new skin and new plugin -Clock
skins:
-VN E1Pink optimized
-Walkman optimized
-Moto with 3x3 Phonebook\Picture Preview
-iCarbon skin added ( adapted by me and Bigdealer)
-HyperVista2 skin added ( credits to Hyperion1707)
|\/|0T0r0La
Thanks idem isprobat![]()
Neće, nekaj se shebe, a ja nisam majstor od toga, vraćam se na Yuet 1.9
EDIT: nekaj sam gadno sjeee... nemrem niš.. lol... bolje da ja to prepustim onima koji se kuže... na servis hahaha![]()
Zadnji uredio Normalnofobicna : 28-09-2007 u 14:24
Ma krenula sam ga flashat sa Diabolicom, pa je na kraju ispalo failed... Nisam mogla upalit mob, niti pomoću * i # niti ikak, kao da si izvadio bateriju pa niš ne radi...
Night_whisper mi je pokušavao pomoći prek MSN-a i bezuspješno... I onda sam otvorila PK2 tools i klikala po redu kaj se našlo, pa je odjednom proradio i sad ga idem flashat natrag sa Yuetom dok ne pročitam par tisuća stranica tutoriala...![]()
Moguce da se baterija ispraznila, prije flashanja obavezno napuniti do kraja bateriju!
I mora ti raditi sa * i #, i onda ga flashas bez problema!
A i nije mi jasno kak si uspjela preko p2k toolsa srediti stvar a nisi mogla mob upalit niti ga ponovno flashat.
A to za tutorial obavezno procitati, mislim vec si trebala i nebi imala problema, ali znam j akak je to, hoces cim prije promjenit mob, ne razmišljaš na posljedice, i ja sam znao imati sličnih problema...
Bookmarks