za memoriju možeš vidjeti tak da držiš tipku za ulazak u izbornik 2-3 sekunde. a za ova dopuštenje neznam,nisam imao takvih problema,ali možeš isključiti da se za potvrdu o nekom programu mora spajati na net.nadam se da sam bar malo pomogao
tek je iman 1 dan pa eto
1.di mogu vidit onaj popis koji programi nisu zatvoreni(to san ima na n-gage)pa da se memorija ne napuni
2.Mogu li ikako maknit ono trazenje dopustenja za spajanje na internet neke aplikacije.
Fala i nadam se da ce mi neko pomoc.
za memoriju možeš vidjeti tak da držiš tipku za ulazak u izbornik 2-3 sekunde. a za ova dopuštenje neznam,nisam imao takvih problema,ali možeš isključiti da se za potvrdu o nekom programu mora spajati na net.nadam se da sam bar malo pomogao
alati-upravitelj (programa) - odabereš program koji hoćeš tj stisneš opcije-postavke-online provjera potvrde (isključeno)
samo pripazi da ti memorija telefona na koju stavljaš muziku i instaliraš programe bude što manje popunjena inače ti mob postane spor do bola...
Zadnji uredio Ico : 28-09-2007 u 14:36 Razlog: spojio postove
1)moze li se ikako spojit n70 na wirelles mrezu rekli su mi da ne podrzava wifi na jednom forumu ali me zanima moze li se bluetoothom ikako i ima li koji program za to?
2)e i imam jos jedan promblem dogodilo mi se dva puta danas da kad idem zvat nekoga kaze mi greska pri spajanju a kasnije opet sve normalno pa i sad je sve ok? jel to do aparata ili do vipa inace na pretplati sam ako to ista znaci
1) N70 nema W-lan, tako da se nemožeš direktno spojiti na w-lan...
ovo sa BT-om bi ti radilo, pod uvjetom da na svom kompu imaš (ADSL ili W-lan) i Bluetooth. pa onda spojiš mob i komp preko BT-a.
(ima negdje na forumu cijela tema o tome, pa pogledaj, pogotovo u Symbian # OS & Software dijelu foruma )
2) to sa "greškom pri spajanju" se dogodilo i meni par puta, neovisno o mobitelu (imam t-mobile). Tako da je to vjerojatno do mreže...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks