ovako imam problem primio sam msn virus i nikako da ga se rjesim i stalno salje automatske poruke drugima.
Ako netko ima kakvo rjesenje neka rece
Hvala unaprjed
ovako imam problem primio sam msn virus i nikako da ga se rjesim i stalno salje automatske poruke drugima.
Ako netko ima kakvo rjesenje neka rece
Hvala unaprjed
pogledaj dal je messenger servis ugašen:
control panel/ administrative tools/ services
stavi na manual i disabled
nisi napiso koji je virus..
Koristi alternativni messenger
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
evo rjesio sam ga se valjda nalazio se u temp folderu sada cu viditi hoce jos slati pooruke
ma nista nisam ga izbrisal nisam uspil
to ti se dogadja ako odes na neku stranicu i preko weba pristupaš MSNu
dovoljno je samo očistit komp sa nekim spyware kitom ili najbolje sa hijackthis i promjenit MSN lozinku... mnogi imaju taj problem i tako su ga uklonili
Hvala probati cu pa cemo vidjeti
imam slican problem,neki f*****g virus,salje poruke tipa wanna see my naked pictures? i onda je to u rar-u i salje dalje,stvar je u tome da kad to pocne,ja ne mogu izac,sve mi se zbrejka,jedino preko task managera.E sad probao sam sa adawerom,reinstalacijom msn-a i nista pa ako netko ima neki prijedlog bio bi mu jako zahvalan!
i ja san dobia taj virus i nemogu ga se rijesit.....zapravo mlađa sestra mi ga je skupila, radi na foru da ti neki od kontakta posalje poruku (nenamjerno, tako se i virus siri) tipa: "look at this pictures..." itd. i moja naivna sestra ga je skinila taj .rar file i raspakirala ga i zarazia mi se kompjuter....i sada posto je i meni taj virus na kompjuteru ja ga onda kad san ulogiran na msn saljen dalje drugim ljudima, neznajuci jer on u jednoj sekundi otvori prozor i posalje poruku i zatvori ga....neman pojma ni ja kako ga se rijesiti....nece nikakvin anti-sredstvima, mislin da postoji poseban postupak.....
ljenčine jedne...
u google upiši msn virus:
http://www.anetforums.com/posts.aspx?ThreadIndex=1563
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
spyware doctor ili avg antispyware bi trebali rijesiti tu gamad.
Evo skinite ovaj prog. i pratite upute,meni je pomogao
http://www.vedran.eu/msnFix.zip
..da meni je avg sredio to.
evo ja sam ga se napokon rjesio a neznam kako obrisao sam ono iz Temp foldera i onda je poslao jos 2 puta tu poruku i odsada vise ne i da reinstalirao sam MSN
Bookmarks