Pozdrav velestovanoj ekipi!
Imam jedan mali problemcic. Malo mi je dosadno doma pa se odlucih poigrati sa bezicnom mrezom u stanu. Situacija je sljedeca: ima se kasda modem (t-comov), d-link wireless router (DI-624+, rabljen, kupljen neki dan), laptop te pda. Kasda je spojena na splitter a wlan router spojen na kasdu te namjesten za PPPoE spajanje na Tcom. Modem i router se upogone, sve se uredno spoji, laptopom se spojim na WLAN router i sve hoda. Surfam i sve 5.
Problem je PDA (Loox N560).
Isti se uredno spoji na router, ali samo privh par stvari obavi zadovoljavajucom brzinom. Primjer: spoji se, dignem internet explorer, odem na gmail, otvori se login stranica, sve ispunim i dalje nece pa nece (status veli Locating... i tako stoji dok ne javi gresku da nemoze otvoriti). PocketPutty dignem, on odrzi vezu ali mu jaaako dugo treba da nesto napravi.
Inace uredjaj sasvim uredno radi na svim ostalim mrezama koje sam imao priliku isprobati do sad.
Ima li netko ideju u cemu bi bio problem? Da li je mozda stvar u nekim settinzima routera (ovo mi je prvo iskustvo s namjestanjem istog)? WLAN ima sljedece postavke:
- SSID: neki moj;
- channel: 6;
- Authentication: Open System;
- WEP: Enabled;
- WEP Encryption: 64 bit
- WEP Mode: ASCII
- MAC filter: Enabled
- PPoE: Manual (kasnije cu ga staviti na auto - ocito radi jer citate ovaj post + ostale tricarije za spajanje na tcom
i to su uglavnom sve stvari koje sam mijenjao na routeru.
Svaka pomoc te savjet dobrodosli.
Hvala unaprijed i zivili!

Odgovori uz citat
Bookmarks