Naravno da sam instalirao driver i to dva cab file-a, i u registry-u moras nesto promijeniti, ali postoji fora kojim redosljedom inace dolazi do blesiranja, nista opasno. Naime na internetu sam nasao da ekipa upotrebljava samo Toshiba kartice,ali ja sam nabavio Apacer 4Gb sdhc i stvar je proradila. Prica ide ovako:
1.Na netu nadjes driver SDHC V1.5.0 (nemam pojma gdje sam ga skinuo) iinstaliras ga na uredjaj,ne na karticu, poslije instalacije on se sam restarta
2. Pomocu resco explorera ili sl. udjes u
My registry/HKEY_LOCAL_MASHINE/Drivers/SDCARD/ClientDrivers/Class/SDMemory_Class/DisablePowerManagment
i tu DWORD Data promijenis iz 1 u 0, opet restartas uredjaj
3. Na Asustek stranicama skines driver koji se zove ASUS_SDHC.cab
instaliras ga uredjaj , ne na karticu, nakon instalacije uredjaj se restarta
Karticu bi onda trebala biti vidljiva na uredjaju. Ja sam ovo isprobao na Asusu p535 i sve stima osim sto nece se instalirati IGO MYWAY PLUS nego malo starija verzija programa, neznam zasto, ali meni nebitno.
Ovu foru sam isprobao na Fujitsu Siemens N560, ali postoji problem sto kasnije uredjaju ne radi WIFI, cak radi kartica od 8Gb, pa ako neko uspije da sve proradi nek javi.
Za ostale neznam tako ako instalirate isprobajte sve nakon toga,ako ne radi maknite drivere i sve opet ok.

Odgovori uz citat
Bookmarks