presretaciBMW R 900 RT i BMW E 650 G...... bas oni s tim igrackama(
) mogu ulovit(
) r1 , cbr1000 .....
![]()
sve se može miki moj...nemoj ti svoju glavu time zamarati.
Nije ovo film...uhvatiće oni koga hoće.
Mercedes C320 CDI
Motor: 3.0 V6
Snaga (KS): 224
Maksimalna brzina (km/h): 246
Županija virovitičko-podravska
VT-880-BF
*****, taj me je naganjao, ali me nije čopio.... Ak je jači, nije brži, ak je brži , ne zna put![]()
GoGs, pobiga si mu? Sta si vozija?
FORD FOCUS RS500
I like it!
dovoljno je da odeš u traku suprotnog smjera, uspiješ izbjeći škare, i onda ući na nadvožnjak prema zabranjenom ulazu. mislim da je sve jasno. Ja sam bolesnik, a mislim da on nema muda poginut.
Ja sam se kasnije preispitao jer sam ja stvarno normalan. Kasnije sam (nakon 2 tjedna) sletio u kanal 2 metra dubok. Što me ne čudi ni malo
lajku!.........
nijedan ne ide vise od 250, sad ako imas neku kul zuju mogao im bi pobjec i to.. ali radje bi da mi uzmu vozacku radi prebrze voznje nego da se naganjam i onda me na kraju opet uhvate.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
A to je?![]()
bas bih volio radit kao presretac... ordinirat po autocesti, malo se naganjat, i ljepit kazne majmunima koji se ganjaju
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ma hayabusu nebudu ulovili kaj god da vozili... al di će on s bmw-om ili mercedeson ulovit crb 1000 repsol replicu, nema šanse...
|\/|0T0r0La
Mene su isto jednom lovili, nisu me mogli nikako uloviti, jer sam imao jači auto od njih, ali...
nije stvar u tome što oni idu max 250. stvar je u tome što njihova kamera te može snimiti na kilometar ja mislim, a ti se kad tad moraš zaustaviti, a onda te oni pričepe, zaustavili su me, pa smo se lijepo dogovorili za piće u obližnjem pristaništu...ništa strašno
viva la![]()
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Imao sam i ja slucaj s njima. Dosli su se malo prokurcit na korculu,pa su mene i frenda stigli u Ladi Nivi i upalili one ledice gdje pise "SLIJEDI ME". Mi smo bili vezani,svijetla su radila,pojasevi vezani,vozili smo u granicama normale,tako da su nam s lica procitali "popusite nam"...
A sto se kamera tice,nije im uopce potrebno vozat se za nekim ako su mu se uspjeli priblizit i uslikat ga,jer imaju na radaru evidenciju koliko brzo vozi i sl...
Imaju i oni cbr-ku koju vozi frajer sa staze...dakle...
A i ima ih više i to ne samo u autima.
Dakle djeco ne fantazirajte. Nisam ni ja od jučer, i sa autom sam im znao šmugnuti i sa yamahom, ali to nisu bili presretači i nisu bili organizirani već klasični prometnjaci.
To dvoje se ne može uspoređivati...osim ako niste "ghost rider".
he he , dobro veliš. nekad ni miliciji s fićekima nije niko mogo pobjeća ak je i zbriso neko našli bi ga za koji dan i onda bi se taj "poskliznuo po nekim stepenicama". i šutio o tome ko pi..a
danas se svaki K veseli kad "zbriše" murji. kad zna da mu u biti murjak niš nemre izato se ni ne trudi ulovit ga.
Zadnji uredio AutoXpert : 27-09-2007 u 21:11
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Bookmarks