mislim da im se ne isplati raditi (narucivati) aplikaciju za Linux korisnike. Mislim da ih je premalo.
mislim da im se ne isplati raditi (narucivati) aplikaciju za Linux korisnike. Mislim da ih je premalo.
dobar grah daleko se čuje
Ajde da ozivim ovaj thread, sigurno ima netko tko se kuzi u VoIP pa je prokuzio postavke za Vip Over IP... Ima li?
Ne trebaju raditi nikakvu aplikaciju za Linux. Vec postoje besplatne aplikacije koje Linux korisnici moglu slobodno koristiti samo je problem u tome sto Vip, sto je po meni bezobrazno i monopolisticki, a u najmanju ruku diskiminacijski prema njihovim korisnicima koji ne koriste Windows (dakle i Mac korisnicima) (i sto se nadam da nece jos dugo), ne zeli prepustiti detaljne specifikacije potrebne za spajanje sa drugim VoIP, odnosno SIP klijentima.
Mozda mi netko zeli pokusati objasniti, pa da shvatim Vip-ovu stranu, sto to Vip gubi ako nam da te informacije? Priliku da nam serviraju onaj oglas u "njihovoj" aplikaciji koji se moze jednostavno sakriti?
Zadnji uredio dom : 26-02-2008 u 03:42 Razlog: Ajme meni, pojelo mi post, jel to zato sto sam koristio hrvatske znakove?
Bookmarks