ooo idem odmah po bon![]()
od sutra 25.09. Tele2 svim prepaid korisnicima za nadoplatu bilo kojeg prepaid računa bonom od 100 kuna, aktivira cijenu SMS-a od 0,19 kn slijedećih 30 dana.
Ta opcija vrijedi za Knockout, Kikiriki, Vruću i Mukte prepaid tarifu
ooo idem odmah po bon![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Čemu to dok imamo mukte MMS![]()
And again, popusti i akcije za prepaidovce...
Ponuda je ok, ali mislim da se ne moze mjerit sa simpom, gdje poruka ispadne 4 lipe, a ne mora se bon od 100 kupovati. Jedino sto se mora unaprijed platit tih 20 kn...
a gdje su u svemu tome pretplatnici?sramota.
Zgodno,nema što. Ali kao što je Hrc rekao,imamo free MMS![]()
19 lipa prema svim mrežama ili...??
Hoće li ta akcija trajati duže od mj. dana (kao npr knockout) ili samo tih 30 dana?
Ne bi bilo loše da ovo potraje, automatski aktiviraš knockout i jeftine poruke istim bonom, i pričaš i šalješ prema svim mrežama jeftinije.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
nisam mogao nac tu informaciju na tele2.hr, ima li tko kakav sluzbeni link?
ma kakve t-mobile 4lipe, a kad ides poslat na drugu mrezu onda ti skine pola kune i naplati sve ove koje si slao po 4 lipe.
I stvarno - tele2 bi mogao uvest malo vise povoljnosti za svoj pretplatnike, ali ocito su im prioritet prepaid korisnici
Ukidanje Vruće tarife
Od sutra, 25.09.2007. Vruća tarifa više se neće moći aktivirati.
0,19 prema svima
trenutno nije vremenski ograničena
Zadnji uredio Inovator : 25-09-2007 u 11:48
da vruca tarifa vise nema efekta....
a ovo 19lipa poruke nije lose....iako ih ne pisem bas precesto..vise mi se isplati nazvat nekog za 49lipa i sve se dogovoriti nego s 5-6 poruka....
----------Sony Ericsson----------
dokad vrijedi ta opcija sa bonovima i porukama 0,19?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Jeste skužili da su kiksali i napisali kn/min a riječ je o porukama? Koji carevi!
Stavljeno na Tele2 web.
LINK
ONE X & Sensation & Desire by HTC
od sutra? a bokte a ja danas uzo bon od 50..ma joj!
mama ti sestra!
da,ali 500 poruka unutar mreze.
Samo mi definitivno nije jasno zasto to ne dolazi i za pretplatnike? A jos nam i onih sugavih 12 i pol kuna uzmu. Mogli su recimo napraviti za pretplatnike da ako ti je racun veci od 100 kn, onda ti obracunaju poruke po povlastenoj tarifi.
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Pretplatnici su većinom vezani nekakvim ugovorom o trajanju pretplate i grupa su korisnika koja nije sklona migracijama između mreža.
Pre-peidovci nisu vezani nikakvim ugovorom pa stoga opereri tu grupu korisnika pokušavaju ovakvim akcijama držat u svom toru čak dapače privući ovce iz drugog tora jer na kraju krajeva svi smo mi ovce za šišanje.
Ponekad se zbilja pitam "zašto platiti više" kada vidim cijene koje Tele2 nudi kao što je ova ponuda. Zar nam druga opeatera daju toliko više kvalitete. U posljednje vrijeme sve više koristim Tele2 i nemam nikakvih posebnih zastoja u uslugama koje koristim. Jučer u jutro pošalje poruku za provjeru stanja na računu u T-mobile pretplati i dobijem odgovor tipa "usluga trenutno nije dostupna", danas opet pokušam i dobijem odgovor da usluga nije dostupna zbog nadogradnje sustava. Zar je to kvaliteta koju treba tako skupo platiti?
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
ja jucer obisao nekoliko kioska da nadjem tele2 bon od 100
odlicna ponuda, nadam se da nema nikakvog "roka trajanja"
Ja sam isto skuzio da je malo teze naci bon od 100kn na kiosku (valjda svi kupuju od 50), ali zato ima uvijek na bankomatu od Zabe, PBZa ili Erste (za ostale ne znam).
Bookmarks