tebi je razlika u cijeni od cca 500kn ista??
Razmišljam o kupnji između ova dva modela? Cijena je skoro ista, jedino je N80 dosta stariji od E65.
Jel ima kakve razlike u softwareu s obzirom da N80 ima ekran veće rezolucije?
Kakva je situacija sa programima i igrama na N80, pošto je danas sve prilagođeno na ekrane 240x320 ?
tebi je razlika u cijeni od cca 500kn ista??
N80 -Stabilniji software
E65, noviji, ljepši, tanji, mislim da i brži. N80-debela, lošiji slide!
A nije baš 500 Kn razlika, Pa ima već E65 po 2000 Kn isto ko N80.
Mene zanima kako radi internet preko Wlana. A N80 bi tu trebao biti bolji radi veće rezolucije, tih cca 100 pixela u svaku stranu puno znači...
Ali opet već je lagano stari model, nasljednik N81 je tu...
Trenutno imam 6280. Super zadovoljan, ali nakon godinu već lagano dosadi.
Sad bi ipak nešto sa Symbianom, a da nije prevelik. Zato su mi ova dva zapela.
ovako imao sam ih oba dvije , tj . sad imam e65 ( na popravku jer mi je riknulo svjetlo na alfanumerićkoj tikovnici ) .... ovako : kvaliteta izrade , slide , izgled i baterija je na strani e65 dok je na strani n80 reza ekrana i kamere te mogućnost snimanja teksta zbog macro moda kamere ... išao sam sa oba dvije na net i moram priznat da je sa e65 bolje iz razloga što bolje koristi i iskorištava resurse tj. ram memoriju , na n80 je nakon par otvorenih stranica znao dosta usporit dok na e65 nije slučaj , al na n80 zbog reze ekrana bolje ispadaju stranice te je bolji pregled ... zbog dosta lloše baterije na n80 morao sam imat dvije .. na e65 sigurno traje do dva dana zavisi o korištenju , dok na n80 jedan ...
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
E65 je bolji izbor.kvaliteta izrade je ovdje presudna,a tu E65 jednostavno briljira![]()
pitanje za sve koji imaju E65!?Kako se posle duzeg vremena ponasa poklopac baterije,posto vidim,da je veoma tanko uradjen na mestima koja su glavna za zatvaranje.Jel se rasklima ili ispada,ne daj boze?
otvorene stranice stavlja u svoju ram memoriju , al jako je brzo zatrpava .. recimo na e65 i na e61 to nije slučaj ... vjeruj mi web preglednik na e65 je i više nego dobar ... na e65 sa uspio otvorit t-portalovu stranicu , dok na jednom asusu p525 koji ima WM nije mogao ( eto toliko o ozbiljnosti WM uredjaja )
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Ako ćeš uzimati E65, nek obavezno ima garanciju jer velik broj ima serijsku grešku s osvjetljenjem tipkovnice. A ja osobno bih uzeo N80, dosta je jeftiniji a E65 nije toliko bolji (po meni je jedina prednost bolji slide mehanizam).
Evo imaš tu detaljnije:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=44585
Uglavnom se greška pojavi nakon par dana korištenja.
Uzmi onog kojeg možeš jeftinije dobit.
Testis unnus, testis nullus!
n80 definitivno!
My mind on money,
Money on my mind.
Jel ima netko volje da napravi par slika mobitela kad se surfa sa njime, npr. na ovom forumu? Ili ako netko ima link gdje bi mogao vidjeti slike kako to od prilike izgleda...
ja ozbiljno razmisljam o E65 (N80 nije ni pod razno),ali bas kad se odlucim d aga kupim cujem neke nove stvari koje me pokolebaju.Na softver se niko ne zali,ali eto,ta tastatura (osvetljenje),pa poklopacbaterije kazu da nije bas najsigurniji,pa zatim podlozan ogrebotinama i habanju,a kod ortaka sam i video jednu E65 svu "oguljenu",ali ju je on kupio takvu polovnu.... prosto nisam mogao d averujem da tel tako izgleda,jer je ipak skoro izasao na trzistu.Dalje,cuo sam da gornja polovina telefona izgrebe tastere dok se zatvara i otvara..... dakle,ne bih zeleo da dam (juce sam pitao za cenu ovde) 320 eura i posle tri meseca pocnem d tugujem.... molim korisnike E65 da napisu koju povodom ovog pitanja!?
Bookmarks