ima još osim live ima nekoliko (dosta)vrsta live kartice a za novu ti netreba ništa ekstra skupo (ako nemaš zvučni sistem 5,1 7,1...)
http://hr.europe.creative.com/support/downloads/
eto nađi svoju skini i instaliraj![]()
ima još osim live ima nekoliko (dosta)vrsta live kartice a za novu ti netreba ništa ekstra skupo (ako nemaš zvučni sistem 5,1 7,1...)
http://hr.europe.creative.com/support/downloads/
eto nađi svoju skini i instaliraj![]()
možda već pomalo smješno izgleda, ali ne znam kako tu mogu skinuti svoj driver? Ima dosta veliki izbor, pa ne znam koji.. Na mojoj zvučnoj piše Sound Blaster Live 5.1, ali tamo je dana i neka digitalna sa 5.1, pa ne znam koja ide? I kad to skinem, kaj onda? Normalno, prije toga bi uopće trebala instalirati zvučnu,ali to je stara zvučna, koju godinu, pa ne znam jel se isplati. bolja je od ove u svakom slučaju, ali možda bolje kupiti posve novu? ili ne
e,da i budući snimam neke stvari na mikrofon, zato mi treba dobra zvučna, koja ujednačeno snima. jer na starom sam snimala sa istim mikrofonom i nije se dešavalo ovo sad
ovo mi je bila jako loša ideja, da sama idem instalirati zvučnu karticu. osim što sam se jako nagutala prašine, ništa pametno nisam napravila. ok, uspjela sam otvoriti kućište, ali ovo kućište nema nikakve veze sa kućištem mojeg starog kompjutera i nisam imala pojma kako prespojiti staru zvučnu karticu na ovo. ne znam i kako nisam primijetila da utori od stare nemaju veze sa utorima nove. na staroj već imam formirano dosta utora kao i na novoj, ali je nastavak od stare puno duži. jer ima neko neki tutorijal kako se to radi? na staroj imam one roze i zelene utore i još neki dosta dugi, a to nigdje na novom kompjuteru ne stane i nemam pojma gdje šta ide. kako to naučiti. mislila sam da će to biti nešto puno jednostavnije. uf!
uh, što si ti brate pametan! pa da imam nekog "frenda" koji se razumije u kompjutere, kaj ne misliš da bi ga već milijun puta zvala? btw, ovo je stoti put već da čujem komentar da pozovem imaginarnog "frenda"..nema. ili sama naučiti, ili pljunuti serviseru pare.. bilo bi ok da nešto i sama naučim. samo bih trebala znati di šta ide. nego, malo sam usisavala kućište i brisala prašinu i sad je zvuk, kao da se manje "udaljava", ali kao da je i "mutniji".
ali, ovo da pozovem "frenda" mi je najbolje od svih savjeta koje sam čula. ajd da se sjetim, da li imam nekog frenda servisera? hm... not!!![]()
Bookmarks