Izvorno postao smogovac
Nisam mislio zbog vibre vec ako mu fakat zapinje slide, a oni ne mogu popravit nek mu daju drugi uredjaj
Izvorno postao smogovac
Nisam mislio zbog vibre vec ako mu fakat zapinje slide, a oni ne mogu popravit nek mu daju drugi uredjaj
TDI macht Spass
Rijec je od jednom valjda od xxx mobitela ja sam ih puno vidio i slajd je na svima savrsen, a vibra se cuje normalno
slide na kraju zapne ne dodje do kraja i onda ga treba pritisnuti... kaj to znaci mob s lockerom?? kaj da radim
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Predaj u servis,ako ne otklone kvar u roku od 45 dana duzni su ti dati novi aparat
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Mob s lockerom znači da ti se slide malo više ili manje klima...s time imaju problema gotovo svi slide mobiteli, ali to ne predstavlja nikakav hendikep kod funkcioniranja telefona, jedino te može malo živcirati...Izvorno postao McLaren
Bom Chicka WahWah
sad me to tako zivcira neznam kak da postupim...to je prvi put da imam takav problem s mobom...a jel su oni u servisu duzni to popraviti??pogotovo vibru'
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Ako imaš garanciju i ako je kvar nastao lošom izradom, a ne tvojom krivicom onda su ti to obavezno dužni popraviti...ako nemaju dijelove, onda su ti dužni dati novi uređaj...
Bom Chicka WahWah
Ako ti je mobitel mlađi od 7 dana imaš pravo na novi uređaj pa inzistiraj na tome.
Bookmarks