I ovdje se razgrabuljuje u Zagrebu, ja sam ga morao rezervirati...znači, zaključak je da ne postoji NIKAKVA mogućnost javljanja na poziv dok je slide zatvoren?
I ovdje se razgrabuljuje u Zagrebu, ja sam ga morao rezervirati...znači, zaključak je da ne postoji NIKAKVA mogućnost javljanja na poziv dok je slide zatvoren?
Bom Chicka WahWah
da, ja sam u utorak bila u 4 ducana u zg i svugdje su bili rasprodani.ali svom srecom je u dubravi u nekoj maloj prcvarnici bio bas jos jedan za mene.
jel ja nisam dobro shvatio il ti?Izvorno postao PhytoSculpt
ako ih se poželi aktivirati u zatvorenom stanju potrebno je dvapu pritisnuti bilo koju tipku za kontrolu glasnoće s lijeve strane kućišta
pa ne mozes se javit dok je slide zatvoren jer kad ti zvoni mob i pozelis aktivirat tipkovnicu sa tipkama glasnoce one ti tad stisavaju, pojacavaju melodiju poziva
dakle nema javljanja kad je mob zatvoren![]()
TDI macht Spass
Fora je u tome da kad ti zvoni mob da s tipkama za glasnoću stišavaš i pojačavaš zvuk, odnosno ne možeš ga otključat, a samim time ne možeš se ni javiti...veliki - za LG!Izvorno postao zerobravo
![]()
Bom Chicka WahWah
Ak se fakat ne mozes javiti bez otvaranja slidea, to je fakat nesto najgluplje sto su smislili do sada!
Telefon super izgleda, ali ovo mu je beskrajno veliki minus!
Bookmarks