Prikazujem rezultate 1 do 25 od 25

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    nokia 5300
    Operater
    t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bubamara Pregledaj post
    ovako ćemo to reči - hoću uslikati sjemenku suncokreta moje vjeverice na običnoj crnoj podlozi. i želim da je što oštrija slika. mislim, oštra koliko je to moguće. to sigurno znači i da aparat trebam približiti objektu slikanja jel?
    to se zove macro. e sad koji od ovih tu ima najbolji zbilja ne znam. znam da panasonic tz1 ima vrlo dobar i da bi moj fuji mogao imat i bolji.

još nešto: sad sam se sjetio da imamo tu na forumu recenziju sonyja w55, pa ako nisi, svakako bi korisno bilo da ju pročitaš: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=42456

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Sep 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ajvl Pregledaj post
    još nešto: sad sam se sjetio da imamo tu na forumu recenziju sonyja w55, pa ako nisi, svakako bi korisno bilo da ju pročitaš: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=42456
    tenks, to sam pročitala još prije nego sam se regala na forum. zbog recenzije sam ovaj forum i otkrila.. :mig:

dakle, panasonic tz1 super odgovara mojim željama.. postoje li na forumu primjeri slika sa tim fotićem? nisam našla nigdje..

Da moram biti tako iskljuciv i preporuciti samo jedan model mislim da bi to bio Canon A570.
    Zbog čega si mu dao prednost nad drugim fotićima?

još bi jednom pitala za olimpusov fotić koji ste mi predložili. Ima li tko iskustva s njim i kako vam se čini?

ne znam, nekako cijelo vrijeme, od početka ciljam na sony. vidim da postoje različita doživljavanja takvih fotića. neki mi kažu da su najbolji, neki da nevaljaju.
    često mi preporučuju i nikon fotiće.. neki kažu da su kodak najbolji. svatko ima nešto svoje.
    kakva su vaša iskustva?

@bimbi - tenks na linku

Slične teme

1. Tanki digitalac do 1500 kn
    By OuttaControl in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 10-06-2007, 11:46
  2. Digitalac do cca 1800 kuna
    By Ikalafat in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 25-05-2007, 00:03
  3. Koji digitalac uzet u rasponu od 1500-2000kn
    By M A R I N in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 07-07-2006, 14:08
  4. digitalac do 1500 kn
    By the man in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti