@bimbi – tenks još jednom
Tražila sam tako nekakvu izravnu uputu pošto se tek upoznajem sa ovom vrstom tehnologije. Puno mi pomogne i puno mi je lakše kad pred mene stavite izbor od 2 fotića, nego izbor od njih više. Heh, ali kužim i poštujem tvoj stav.
Kažeš da za razliku od w55 nudi stabilizaciju slike. Kada gledam specifikacije fotića po netu to se označava ovako –ISO osjetljivost (REI) ? stalno pišeš samo IS pa me to malo zbunilo. A nisam vidjela da kod w80 piše ImageStabilizer.Ako zelis foto aparat koje ja mali dimenzijama i masom, te dopadljiva izgleda, a uz navedeno nudi i pokoju zanimljivu opciju odaberi Sony W80.
Kod w80 piše - Da (Automatski, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200), kod w55 - DA (Auto, 100, 200, 400, 800, 1000) šta to sve točno znači?
Kako w80 stoji sa brzinom okidanja, slikanjem izblizu i po slabijem osvjetljenju? Voljela bi da to mogu išćitati iz ponuđenog no.. znate već..
Vidim da piše Nightshot – NE. To znači da uopće ne mogu slikati u slabijem osvjetljenju? Imam i pitanje šta točno znači PictBridge? :rose:
Evo link da ne tražiš - http://www.sony.hr/view/ShowProduct....ll+Cameras#tab
Za taj fotić me još zanima gdje ga mogu nabaviti? Jer ako je ovako dobar za te novce, kako kažeš, htjela bi ga malo isprobati.. ne znam da li se to može po dučanima sa tehnikom..
Dakle, ovaj isto uzimam u obzir. A sad pitanja (naravno). Opet ću pitati isto. Dakle znam da mi je stabilizacija slike zagarantirana, sad me zanima ovi drugi čimbenici – slikanje u mraku, izblizu i brzina okidanja. Već sam i sebi dosadna s time..Ako zelis dobar paket koji ce ti ponuditi od svega po malo odameri Canon A570 (razumna cijena uz IS sustavi i ipak ponesto manuelnih opcija).
Što se tiče kupnje mislim da sam ga vidjela u hg spotu.
I još bi te pitala za ovaj olimpusov koji si mi spominjao. Nisi ga komentirao pa me zanima isto što sam pitala i za ova dva. Nekako mi se čini fotić baš ok.
Aj, bar sam si smanjila izbor na 3..onosan smajlić:
@ajvl – također hvala na odgovoru.
Vidim malo se razlikuje tvoj i bimbijev stav o sonyju. Super mi je kad čujem više stajališta. Samo što me onda to malo zbuni. No, dobro. Prodavač u HG spotu mi je isto komentirao te skupe kartice kada sam ga jednom prilikom pitala. I meni se to ne sviđa ali ako mi sonyjev fotić ponudi sve što tražim – zašto ne. :mig:
Panasonic Lumix DMC-TZ1 http://www.dpreview.com/reviews/panasonictz1/ – evo, da malo i ovog proučim. Po izgledu mi se čini ok. Vidim da ima stabilizaciju slike što mu je prema tome veliki plus. Kako je sa ostalim specifikacijama koje su mi bitne? Gdje ga mogu kupiti? Čini mi se jednostavnim za upotrebu. Vjerujem da su i ovi drugi koje ste ponudili takvi.
Što se tiče ovog fuji fotića. Hmmmm.. da. Zapravo, izgleda komplicirano. Možda to stvarno nije, ali.. istina je da bi fotić nosila u torbici u koju mi takav ne bi stao. Jako mi je zanimljiv ovako kada ga gledam. No eto, nekako sam odustala zbog te veličine.
Stvarno imam volju i želju naučiti više o fotografiranju. Doma imam onaj profi fotić jer mama mi se bavila fotografijom. Samo, to nema veze sa ovim danas digitalnim čudima.
kako mi je ovo bilo simpatično kada sam prtočitala.ja imam njegovog starijeg brata,
Eto, ja sam se opet raspisala, a mislila sam da ću biti kratka. Unaprijed se ispričavam na hrpi možda glupih pitanja. I sigurna sam da će ih biti još.

onosan smajlić:
Odgovori uz citat

Bookmarks