grrr.. priznat ću vam..
još sam zbunjenija nego prije..
hvala vam na vašim odgovorima i na vašem trudu da iskopate nešto za mene.

@ajvl - znači prema tebi canon bi možda mogao proči. hmmmm.. ili neki panasonicov. koji si imao na umu?
za sonijev koji su mi predložili kao best buy rekli su mi da trebam kupiti karticu za 290 kn tak nešto. tako da bi me taj fotić izašao oko 1800kn.. ništa nisi rekao za taj..? a taj mi je nekako bio prva opcija kada sam došla na forum..
i sad niš ne znam.. aj mi konkretno recite - kolko bi bila zadovoljna ovim fotićem s obzirom na ove moje gore karakteristike..

@bimbi - nažalost imaš pravo, zbilja tražim previše.. ali uf.. stvarno bi htjela da od ovih jeftinijih izaberem nešto što će mi najbolje odgovarati.
e sad, kopala sam malo prema ovim predloženima..

CANON IXUS 70 - super izgleda.. sigurno bi bio dobra prilika ha? samo, cijena.. ja mogu još malo uštediti, 200kn pogotovo, ,ako će mi se investicija isplatiti. da li uz njega trebam kupiti još nešto dodatno? koliko bi mojih gore navedenih karakteristika zadovoljio?

CANON A570 IS - prema cijeni bi bio super. izgled mi nije baš nešto, ali ako karakteristike super odgovaraju kupila bi i taj. zašto ne.. koje su njegove prednosti?
sad je možda malo smješno ali pošto sam totalna neznalica što se tiče tehnologije ne znam što bi više rekla ili pitala za ovaj fotić. vidim da ima imagestabilizator. to su mi ljudi govorili da je dobro.. jel je?

FinePix S5700 - baš gledam slike neke koje su njime načinjene.. vidim da su super oštre u pokretu. to mi se jako sviđa. iako dosta je velik i mislim da bi mi kao početniku bio kompliciran.
evo čitam na forumu o njemu, vidim da su ljudi zadovoljni.. hmmmm.. ne znam.. koliko točno dođe, nisam to mogla nigdje neči?

OLYMPUS µ [Mju:] 760 - ovaj mi se jako sviđa.. kolko bi trebala ukupno izdvojiti za njega? sviđa mi se ovo "dvostruka stabilizacije slike". opet ja sa tom stabilizacijom..
šta točno ovo znači? - snimanje panoramskih fotografija :zbunjen:
koje moje karakteristike ne bi zadovoljio?

Sony W80 - po čemu je bolji od w55 kojeg su mi predložili u shopu? osim što sigurno ima bolju cijenu.. hehe
opet ne mogu nači koliko moram za njega izdvojiti? sigurno za onu karticu isto 300kn jel? koliko mi je onda to sveukupno?

e sad.. ja sam voljna izdvojiti malo više od 1800kn, ako će mi to stvarno donjeti ono što tražim.. ne puno više, jer nažalost ovo će mi potrošiti i zadnju lipu - a vjeverica ne smije ostati gladna šta ne? heh.
već dugo štedim i htjela bi garanciju da ću kupiti nešto što će mi se svidjeti. znam da malo imam za ponuditi ali.. heh, tako je kako je..
zapravo, da vam iskreno kažem ja sam došla na forum kako bi mi vi rekli - "kupi to.." jer opcija da ja biram nešto ne znam koliko bi bila pametna..
što više izbora to sam zbunjenija..