I pre kupovine k800 sam gledao w950, ali posto ipak volim da po koji put uhvatim neku slikicu uzeo sam k800.
Ali nekako mi je dosadio malo navikao sam na neke programe i tako...ALi opet necu imati kameru.

Evo odkako imam k800, skoro 2 meseca, ukupno sam opalio 1000 slika
Uglavnom iz zezanja neke, neke sa mora i tako.Znaci foto mi treba kad idem na more/planinu, negde van mog grada.To nije cesto ali volim da imam neki telefon sa kamerom i da opalim koju sliku.
Ali opet mi se nekako w950 svidja, iako nisam imao prilike da ga drzim, ovako sa slika i sa nekih videa mi se dosta svidja.Telefon ima sve isto sto i k800, ali nema kameru, i ima 4GB i bolju opremu.Posto moj k800 mi dosta sluzi i kao mp3 player, i za poneku igricu,radio.

Cuo sam da je na w950 player odlican i da je zvuk odlican, ali ne toliko jak, da li je neko imao priliku da poredi npr. k800 za w950 i da kaze koliko je tih.
Takodje ako neko ima informaciju, i ako je probao neku igricu na svom m600/w950 da mi saopsti kako radi, jer bih voleo da odigram neku, ali me zbunjuje kako radi upravljanje(znam da poseduje numericku tastaturu) i znam da ne moze da se sve igra preko touch screen-a
U Srbiji cena w950 je oko 190e, takodje i k800 je tu negde.

Sta vi mislite o ovome ako neko misli da ovo nije vredno neka kaze uglavnom sve koje znam su me i naterali da ovo uradim(tj. da pokusam) uglavnom ti koji su predlozili i imaju neki "pametni" telefon.