I pre kupovine k800 sam gledao w950, ali posto ipak volim da po koji put uhvatim neku slikicu uzeo sam k800.
Ali nekako mi je dosadio malonavikao sam na neke programe i tako...ALi opet necu imati kameru.
Evo odkako imam k800, skoro 2 meseca, ukupno sam opalio 1000 slika
Uglavnom iz zezanja neke, neke sa mora i tako.Znaci foto mi treba kad idem na more/planinu, negde van mog grada.To nije cesto ali volim da imam neki telefon sa kamerom i da opalim koju sliku.
Ali opet mi se nekako w950 svidja, iako nisam imao prilike da ga drzim, ovako sa slika i sa nekih videa mi se dosta svidja.Telefon ima sve isto sto i k800, ali nema kameru, i ima 4GB i bolju opremu.Posto moj k800 mi dosta sluzi i kao mp3 player, i za poneku igricu,radio.
Cuo sam da je na w950 player odlican i da je zvuk odlican, ali ne toliko jak, da li je neko imao priliku da poredi npr. k800 za w950 i da kaze koliko je tih.
Takodje ako neko ima informaciju, i ako je probao neku igricu na svom m600/w950 da mi saopsti kako radi, jer bih voleo da odigram neku, ali me zbunjuje kako radi upravljanje(znam da poseduje numericku tastaturu) i znam da ne moze da se sve igra preko touch screen-a
U Srbiji cena w950 je oko 190e, takodje i k800 je tu negde.
Sta vi mislite o ovomeako neko misli da ovo nije vredno neka kaze
uglavnom sve koje znam su me i naterali da ovo uradim(tj. da pokusam) uglavnom ti koji su predlozili i imaju neki "pametni" telefon.

navikao sam na neke programe i tako...ALi opet necu imati kameru.

Odgovori uz citat
Bookmarks