Imas i novijih verzija od te. Preporucam.
Inace........DESIGN-ADD OTHER-SHORTCUTS
Onda na toj ikoni dodjeljujes funkciju (poziv ili SMS) i mozes staviti sliku iz imenika u raznim velicinama
Imas i novijih verzija od te. Preporucam.
Inace........DESIGN-ADD OTHER-SHORTCUTS
Onda na toj ikoni dodjeljujes funkciju (poziv ili SMS) i mozes staviti sliku iz imenika u raznim velicinama
aj kad već pišem o gdesku - koristio sam ilock aplikaciju i gdesk i sve je funkcioniralo super osim backlighte na tipkovnici koje se nije palilo odmak , već sa nekih minutu zadrške - ista stvar je bila i sa dimmed ekranom koji nije posvijetlio nakon otključavanja sliderom . Kako još mogu zaključavat mob ako koristim neki gdesk design (tj kako ga otključati......)
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Ja imam P990 koji ima tipku za zakljucavanje tako da se nikada nisam zamarao s timeA tebi pise Nokia, a nisam koristi S60 verziju GDeska i nemam pojma kako se zakljucava ta nokia. U slucaju da imas neki drugi UIQ3 model po meni je najbolja varijanta staviti "run main" na pocetnu stranicu jer time na 5 sekundi pokrenes "original" desktop a to je sasvim dovoljno vremena da ga se zakljuca sa tipkom "back". Ove druge kemije su mi bzvz.
Bookmarks