Ok to me zanimalo, i još nešto, skinio sam više GDeskova sa onih linkova koje si ostavio ali niti jedan se nemože instalirat stalno kaže : "Component faild security check" jel se to može kako riješit ili...
Ne, nece ti naskoditi mobitelu, ali autor ne garantira da nece biti bug-ova...
Npr. u medjuvremenu je izasla verzija 0.33a (ali samo za S60) gdje su ispravljeni bugovi koji su se javljali na S60 mobitelima...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Ok to me zanimalo, i još nešto, skinio sam više GDeskova sa onih linkova koje si ostavio ali niti jedan se nemože instalirat stalno kaže : "Component faild security check" jel se to može kako riješit ili...
Problem bi ti trebao biti u tome sto je certifikat napravljen za odredjeno razdoblje (izmedju dva datuma). Kada pokrenes instalaciju pogledaj pod details imas dva datuma "Effective from:" i "Expires on:". Ako na mobitelu datum postavis na neki izmedju ta dva onda ce ti raditi.
Najpametnije ti je koristiti zadnju verziju, u njoj je sve iz starijih verzija sa popravljenim bugovima i dodatnim novim mogucnostima.
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Postoji i 0.33a za UIQ vec duze vrijeme.
Imas pravo, 15.8. je objavljano...
Znaci 0.33a verzija za UIQ3 moze se skinuti ovdje.
Philip B. Crosby
pogledajte ovo, super dizajn, jel se može naći takav ili sličan dizajn.
http://www.youtube.com/watch?v=c5VrWAGiGbI
Vidim da ova tema i nije bas aktivna, ali imam problemcic...
Instaliro sam g desk, isao ubacivati teme itd. i sada nakon neki stvari sta sam uspio napravit, gdesk mi se svaki puta zamrzne kada idem na ucitavanje novog dizajna...
Kako mogu izbrisati programa i da krenem iz pocetka?
Hvala
Uninstalliraj ga i sve njegove dodatke...
Jesi skinuo zadnju verziju, ja nisam vec neko vrijeme koristio pa neznam kakva je, ali je mozes skinuti ovdje...
Za uninstall napravi sljedece:
Menu -> Tools -> Control panel -> Other -> Uninstall
Tu pronadjes GDesk i njegove djelove koje si i ako si ih instalirao (AgnView, Clock, InfoView, Notepad, Shotcuts, TaskMen)
Philip B. Crosby
To sam probo ali nije upalilo, uninstaliro sam sve dodatke koji su bili ba mobitelu, a sami program koji je na kartici nece uninstalirat, jedino mi ostaje da ga fizicki izbrisem.
Pa stavim novi...
Stavio sam 0.33
Radije si koristi ove verzije, to su stabilne verzije...
Pretpostavljam da si skinuo ovu verziju sa www.my-symbian.com, tamo su objavljene verzije koje ponekad i nisu bas stabilne...
Philip B. Crosby
Radije si koristi ove verzije, to su stabilne verzije...
Pretpostavljam da si skinuo ovu verziju sa www.my-symbian.com, tamo su objavljene verzije koje ponekad i nisu bas stabilne... Drzi se provjerenog![]()
Philip B. Crosby
Je to si u pravu, verziju sam dobio, nisam niti gledo koja je...
pozdrav ljudi! Evo vidim da ste svi jako dobro upoznati sa gdesk-om sto ja definitivno nisam
moj problem je slijedeci... imam nokiu 5800 XM i prilikom pokusaja instalacije gdesk-a stalno javlja EXPIRED CERTIFICATE! ... sa razno raznih site-ova sam opet skidao i pokusavao ali bez uspjeha... nasao sam i 0.32v ali se ista stvar ponavlja...
molio bi ako itko zna kako to rijesit da mi pomogne.
unaprijed hvala
Ja sam malo vise upoznat... Definitivno si fulao podforum, ova tema je iskljucivo za UIQ sucelje, a tvoj mobitel je S60v5 za koji koliko ja znam jos ne postoji GDesk. Postoji samo za S60v3...
A sada bi vas molio da se vratimo na temu, ovdje se raspravlja iskljucivo o GDesku za UIQ3 sucelje.
Philip B. Crosby
pardon na upadu.. googlao sam i naletio na ovu temu...
da postoji i za nokie i potrebno je hack-at softweare no nisam uspio.. zadnje sto sam nasao je gdesk 0.33b v. za S60v5 no opet ista prica...
ukoliko bilo tko sto zna molio bi samo da me kontaktira...
ict_hb@yahoo.co.uk
Kako prebaciti P1 u Ipone..Relativno sam nov u ovome..Jel zna netko ?
usnimi gdesk
zatim staviš skin koji hoces.. tipa iphone.
http://gdesk.en.softonic.com/symbian
OT: smješno mi je kako je ekipa pljuvala po iphoneu kad je izasao, sad ti isti ljudi imaju iphone themu na sasvim drugom mobitelu.
znaci sad otvorim taj rar i instaliram gdesk 0.13.sis,i sta onda..za šta služe ovi ostali "sis-ovi" ?
sve mopras usnimiti. kad udjes u gdesk kliknes - ''ucitaj dizajn''
Tema "ne znam..P1 to Iphone" je spojena sa GDesk temom, a ni naslov teme ti bas i nije bio po pravilima.
Imas noviju stabilnu verziju na GDesk-ovim web stranicama, takodjer su ti tamo i dizajni, a medju njima ti je i iPhone look... Naravno da ima i boljih.
Philip B. Crosby
ok..skinuo sam,danas sam napravio update firmwarea na najnoviju verziju,stavio sam gdesk 0.24 na telefon(P1i). i šta sada ?kako staviti ikone,kako promijeniti postojeće ?i za šta služe oni ostali programi što dođu sa gdeskom (GDeskAgnView.0.24, GDeskInfoView.0.24 etc..)
@ScarFace_vk: Kao sto ti je rekao i969i post prije moga, sve tom moras instalirati. Npr ovo sto si naveo su ti GDeskAgnView - kalendar i GDeskInfoView - Stanje memorije. Ikone stavljas tako da ucitas design (kao sto ti je napisao i969i) koji si skinuo sa stranica koje sam ti dao ili nekih drugih koje nadjes. U dizajnima ti se najcesce nalaze i ikone, a kasnije ih mozes mjenjati ili micati kako hoces. Naravno mozes raditi i svoj dizajn, tocno onakav kakav ti pase.
Philip B. Crosby
Pa ja ne vjerujem da je to tolika muka(bar meni). Nemogu i nemogu,neznam..Kad bi netko stavio šta treba napravit od onog trenutka kad instaliraš taj gdesk,pa kako stavit ikonu,kako promijenit ikonu,kako radit sa tim stranicama i sve ostalo,ja bi bio najsretniji..
---EDIT---
pa nebi baš rekao..sve tu piše,mene zanima ono što ne piše..nije meni do Iphona,nego bi ja promijenio ikone,i napravio ono da se može prstom pomicati stranice lijevo desno..to mi je fora,nigdje nema neko uputstvo,tipa stisni ovo napravi ovo..sve je to tu samo što nije..
Zadnji uredio n00b : 02-07-2009 u 17:37 Razlog: Spojeni postovi / Sivo je odgovor na obrisani post
ja i moj prijatelj google smo pronašli temu, evo je:
kako pretvoriti UIQ u iphone? :http://frenchanitya.blogspot.com/
izvorni link za iphone imenik http://www.primetech.ru/downloadseng...ontuiqeng/eng/
uzivaj.
Zadnji uredio i969i : 03-07-2009 u 02:03
Bookmarks