Jel moze neki link di mogu skinut taj SoftickPPP. Jel mi treba jos nesto osim toga i uplodera za instaliranje java igica? THX
Stvarno sam več sve i pokušavao svaki put izpočetka ali nikako.
Uvijek mi se restarta mob.
Kada vratim postavke na GPRS bearer OTA" i odem na "Serial test", tamo mi je "PPP UP" podešen na USB ! Nakon toga odaberem "Serijsko učitavanje" i tada mi mob izbaci listu instaliranih igrica i to je to.
Kada stavim postavke na "Serial bearer OTA" i odem na "Serial test", tamo mi je "PPP UP" podešen na USB ! Nakon toga odaberem "Serijsko učitavanje" i tada mi se mob restarta !
Isto mi se dešava ako hoču napraviti downlaod preko Bluetootha ! Prvi puta sam mogao bez problema istalirati igricu a drugi puta više ne![]()
Jel moze neki link di mogu skinut taj SoftickPPP. Jel mi treba jos nesto osim toga i uplodera za instaliranje java igica? THX
Za full softick pogledaj ovu temu http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=33461
Također ti je potreban Jad maker (ako nemaš jad file zajedno s jar-om)
Hallo Alienware
možda mi je mob poblesavio jer sam više puta odabrao u postavkama "PPP UP" USB i Bluetooth a več nakon drugog puta mi se počeoi restartati !
Kad instaliraš igru po igru ne trebaš svaki put ići na PPP UP samo na serial download.
To mi je jasno! Problem je taj da mi se konstatno restarta mob kada odaberem "downlaod"
Hallo Alienware
hvala ti na pomoči. Sada funkcionira opet ! Probao sam preko usb i bluetootha. Neznam kako sam uspio. Več sam se predao nakon 1tj. polušavanja
Napravio sam neki reset na mobitelu, dali je to šta pomoglo neznam.
Hvala
Uradio sam sve po uputstvu, ali mi se stalno restartuje telefon... U cemu je problem??
Dali ovaj tutorial vrijedi i za u900 soul?
Ne,.samo za swift modele (D900i,J700,E740,E780,E250,E251...) ,U900 je qualcomm.
unatoc jako dobro objasnjenim uputama,
ne uspijevam ubacit igru u mob. Radi se o
d900i, i proceduru sam proucio i pozorno
je pratio. Procedura ide po PS-u sve do
samoga kraja kada na telefonu vidim
progress bar koji zapne na cca 99%. ni
racunalo ni telefon ne mrdaju... Tijekom
procedure nisu se javili nikakvi drugi problemi...
U cemu bi mogao biti problem?
a gdje je onaj OTA ... meni, jel to negdje na mobu ili na kompu? plz odg mi
to ti je na mobitelu, kad ukucas *#52828378# ga dobijes
evo i mene.. samo da zahvalim na svmu.. sve radi na D900i i ne restarta se.. uzivajte![]()
imam samsung D900i skino sam igre ali nemogu skinuti java uploader preko pc...hvala unapred vkudas
imam pitanje gdje se nalaze ovi programi Samsung's PIM & File Manager![]()
ako se dobro sjećam Samsunga, davno je to bilo, to ti je program originalni od Samsunga za PC kojim se prebacuju fajlovi i ostale stvari na mob. negdje na netu bi ga trebalo biti, nemam ga više kod sebe
Bookmarks