Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 20 od 20

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    K800, K320i, 6080
    Operater
    VIP/T-Mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o moj bože...jel to neki virus gluposti u opticaju?!

jer ja fakat ne kužim o čemu vi trkeljate?

kad kupuješ ladicu u nju montiraš "normalni" hard (da, isti onakav kakav ide i u vaš komp), samo je stvar u adapterima u ladici ( a 99% njih ima adaptere i za sata i za ata diskove).

jel treba i kakav dodatni crtež?

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    LG Optimus P350
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao no name Pregledaj post
    o moj bože...jel to neki virus gluposti u opticaju?!

jer ja fakat ne kužim o čemu vi trkeljate?

kad kupuješ ladicu u nju montiraš "normalni" hard (da, isti onakav kakav ide i u vaš komp), samo je stvar u adapterima u ladici ( a 99% njih ima adaptere i za sata i za ata diskove).

jel treba i kakav dodatni crtež?
    a očito je ovdje nesporazum, jer taj dio koji si opisao je poprilično jasano, no ono što je nejasno je kako tu externu ladicu u koju ide normalni sat disk, za koji priključak ima u ladici spojiti s laptopom, jer a) toj ladici treba napajanje, odnosno disku treba napajanje, te b) trema imati USB port s kojim bi spojio disk, odnosno ladicu s laptopom....

Jer s obzirom da je ladica napravljena s namjerom da ju gurneš u računalo, gdje će se konektori na ladici spojiti s onima na računalu, te dobaviti struju i portove za spojiti hard disk, ne vidim gdje bi takvu ladicu mogao gurnuti u laptop???
    Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
    Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    K800, K320i, 6080
    Operater
    VIP/T-Mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Smrt Pregledaj post
    a očito je ovdje nesporazum, jer taj dio koji si opisao je poprilično jasano, no ono što je nejasno je kako tu externu ladicu u koju ide normalni sat disk, za koji priključak ima u ladici spojiti s laptopom, jer a) toj ladici treba napajanje, odnosno disku treba napajanje, te b) trema imati USB port s kojim bi spojio disk, odnosno ladicu s laptopom....

Jer s obzirom da je ladica napravljena s namjerom da ju gurneš u računalo, gdje će se konektori na ladici spojiti s onima na računalu, te dobaviti struju i portove za spojiti hard disk, ne vidim gdje bi takvu ladicu mogao gurnuti u laptop???
    dakle...da razjasnimo jednu stvar.
    ladice nisu samo one koje "gurneš u računalo, gdje će se konektori na ladici spojiti s onima na računalu, te dobaviti struju i portove za spojiti hard disk".

ovo je isto ladica.
    ona ima svoje napajanje preko kabla, i usb sučelje za spajanje sa kompom.

iz tog razloga se ona zove EXTERNA ladica (dakle, ne ugrađuje se u računalo, niti bilo što slično tome.)

nadam se da sam ovaj puta ostao shvaćen

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. TV Tuneri Externi
    By rx-5 in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 29-08-2007, 17:24

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke