pjesme sa audio cd-a se nemogu kopirati po principu copy/paste.
one se moraju ripati u wav ili mp3 zavisi sto zelis (sa odgovarajucim softwerom, a to moze i windows media player)
Susjed mi je donio audio cd sa 8 pjesam sa namjerom da mu kopiram na njegov cd te sam pokusao kopirati doticne pjesme na kompu??
Ali desava se to da svaka pjesma ima po 44 bajta i pretpostavljam da je u iso formatu a cita ga i winamp i BS player prilikom otvaranja.
Alcoholom otvorim image u kojoj se jasno vidi da pjesme imaju 3,5-4.0 mb!!
Postoji li mogucnost da ih "Izvadim" iz imagea u audio ili mp3 format??
Postovanje![]()
![]()
Zadnji uredio zoka : 21-09-2007 u 20:12
pjesme sa audio cd-a se nemogu kopirati po principu copy/paste.
one se moraju ripati u wav ili mp3 zavisi sto zelis (sa odgovarajucim softwerom, a to moze i windows media player)
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Prijatelju,ne moze se kopirati ikona od 44 bajta vec pjesma od 3.4-5 mb u mp3 formatu i ja to znam ali to nije odgovor na moje pitanje
Instaliraj Daemon tools i mountaj te image-ove na virtualni drive koji ces s instalacijom dobiti u My Computer-u. Kako si rekao da su pjesme oko 3,5-4Mb onda su najvjerojatnije u MP3 formatu,te ih onda po principu copy/paste stavi gdje zelis,ili ih eventualni ripaj ako nisu mp3. Po meni jako glupo pakovanje pjesama u image,al eto... Pozz!![]()
dobro su ti dečki rekli, ti si kopiranjem filea samo napravio shortcut do pjesme, i naravno da ti radi u playerima dok je cd unutra, probaj ga izvadit van, pa onda pustit te kopirane fileove u bilo koji player pa ćeš vidit da ne radi. cd moraš sripati, a imaš masu programa što se toga tiče. ako želiš audio cd pretvorit u mp3, imaš freeware program Audiograbber 1.83, jednostavan i brz.
Mali savijet.:
Ako je vec orginal CD u pitanju onda ga ripaj u WAV da ne izgubis na kvaliteti.
Je u pravu ste
Bookmarks