mislim da bi to mogao cool mp3 converter.
Trazim neki konvertor koji ce samo smanjiti velicinu pjesme tj. prostor koji ona zauzima, ali da ne gubi puno na kvaliteti......
Iz mp3 u mp3
###1410989180026
mislim da bi to mogao cool mp3 converter.
downloadaj i kupi One Click Audio Converter najbrži, najbolji ( točno ono što ti tražiš ) možeš pretvorit iz i u mp3,wav,ogg,wma... samo smanji bitrate tj stavi custom i odaberi između 96 ili 112 kbps
|\/|0T0r0La
za to ti je najbolji ImToo.
bilo koji konverter od njih ti to moze.
http://www.imtoo.com/
itunes - po meni
svako ce ti preporucit drugi konverter ... uzmi onaj koji se moze crackat i ima vise opcije kodiranja ... a ovih savjeta se drzi kojeg god uzeo
btw ja preporucam cool edit 2 pro , imas stvarno puno toga za podesit i mozes mp3 stvarno jako iskompresirat a da ne gubis puno na kvaliteti zvuka ....(ak oces uploadam ti installer i crack)
to nemože bit mostwanted npr neki program ga smanji na 112kbps i neki drugi program ga smanji na 112kbps kvaliteta će bit ISTA... nemože neki program na 112kbps smanjit i da kvaliteta bude bolja jer upravo taj bit rate označava jvalitetu pjesme...
|\/|0T0r0La
Ne bi se baš složio s tim..
Bitrate u prvom planu definira veličinu fajla. Imaš bitrate, imaš trajanje pjesme - lako izračunaš veličinu fajla (naravno, s malim tolerancijama).
Ono što utjeće na kvalitetu pjesme je frekvencijski raspon i codec, tj kvaliteta kodiranja. Ako srežeš frekvencijski raspon na 16kHz dobit ćeš osjetno lošiju snimku.
Mono i stereo ne utjeću na krajnju veličinu fajla.
Ono što je poanta ove teme je da se file size smanji na što je moguće manji, a da kvaliteta ostane kolko-tolko zadovoljavajuća. U prvom koraku moraš smanjiti bitrate jer on utjeće na file size. A tu dolazimo i do koraka koji codec odabrati (ako ti mob nije ograničen samo na mp3). Po meni je najbolji AAC+ jer stvar na 24kbps rastura doslovno konkurentske formate (poslušajte ovaj primjer pa prosudite).
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
aac+ je dobar to znam al neki mobovi su ograničeni na mp3... ti na mobu nemožeš osjetit razliku između 112 i 320kbps tak da lobodno staviš na 112 ali na slušalicama s pojačanim equilazerom na 96kbps se osjeti malo krčkanje basa..
|\/|0T0r0La
win lame, najjednostavniji i po meni jako dobar
ZubøCяew
IM too ti je najbolji...ja ga koristim već godinu..i više
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
McFunsoft Audio Studio
za konventiranje veći izbor foramta aac,wma,ogg,mp3,gsm i može se izabrati
da se konventira za cd kvalitetu,r3mix,phone,radio,
Bookmarks