Jel bi se softver od V600 mogao staviti na V300?
mogu li gdje narucit taj CD koji vi imate, s tim svim programima o kojima non-stop pricate?
Internet mi je DOSTA spor, a oni programi su grozno veliki, pa dok ih sve downloadiram kupit cu novi mobitel, uostalom sad su mi ispiti pa bas i ne mogu puno surfati, mislim mogu, ali ipak bi tija nesto dat u ovom roku
Ajde javite ako se di to moze narucit, hvala!
Ma može;jedino npr. na V300 ne buš mogel koristiti Bluetooth jer ga V300 nema.Poslao: cyberphere
Ne bi mogao jel nisu isti hardware-ski
može se može, ali imaš dva bespotrebna menija: bluetooth i event lights, ali to se lako makne uz malo hex-edita.
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
coma.fsb.hr/motorola/
pa kad skinem te sve fileove koje ste napisali nikako ih ne mogu extraktati iz zipa u normalan folder
jel se oni vodafone krševi mogu maknut samo flexanjem
imam v525 i htio bi da bude v600
dekodirana je s vipa pa radi sa svime al su izbornici i sve u vipovim bojama a to me živcira
verzija soft. je TRIPLETS_G_OB.09.38R_V
decki sve je jednostavno... terba jadgen. midway i pst i to vam radi ko iz(necemo biti prosti) ali pst izgleda radi samo na xp i tu imam problem ja sam na milleniumu jer xp nemogu smisliti....jer postoji koji nacin da sve to radi u milleniumu i da se vise rjesim dvojnih widwsa to jest tog xp-a
Mali
Za brisanje zaključanih slika iz mog moba(v525) potreban mi je program p2k file manager.Pokusao sam ga skinuti sa motclub.com ali mi je otvaralo neku drugu stranicu i prijavljivalo nekakvu gresku.Zna li netko neko drugo mjesto gdje mogu skinuti taj ili slican program.Ponavljam,imam motorolu v525!
FORD FOCUS RS500
I like it!
bluedevil.info-mob.hr. tamo imas sve kaj ti treba puno programa ukljucujucu 2pk managerIzvorno postao lujito
![]()
Sada kad san skinuo 2kp i sve uredno instalirao,pobrisao sam sve nepotreben slicice kao i melodije.I sada mi se pojavio problem.Kada primam poruku ili kada me netko zove nema zvuka.Samo mi pise na ekranu tko zove i vibrira ako je ukljucena vibracija.Kada udem u stilove zvona u podešenjima mogu promijeniti stil ali ne i detalje tog stila.Vraca me natrag u izbornik podesenja.Mislio sam da je problem u tome sto sam pobrisao melodiju poruke.Al ocito nije jer melodiju zvona nisam pobrisao a svejedno mi se ne cuje zvuk zvona.Inace,ostale zvuko uredno cujem,mogu sve melodije prislusavat.Zna li netko u cemu je problem??(motorola v525)
FORD FOCUS RS500
I like it!
Najtipičniji problem... (i ja sam se j**o dok nisam znao zbog toga :-) ).
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...hlight=feature
Kad napraviš ovo navedeno, upali P2K manager, i izbriši dva *.db fajla iz audio foldera i resetiraj mob. Sad bi trebalo sve biti okej.
Okej, da pojasnim zašto: Ti si pretpostavljam izbrisao preko P2K-a neke zvukove (a oni su ostali zapisani u tim *.db fajlovima - DataBase) i uvijek si uspio PRVI put ući u details od nekog RingTone-a i taman kad si htio neš izabrat,izbacio te. Stvar je u tome što si,kad si tražio neki zvuk, naletio na prostor u kojem je "zapisana ta stvar" (tj. trebala bi biti) i kad mob skuži da ona ne postoji, zblesira se i izbaci te. To možeš provjeriti kod postave zvuka za Alarm. Tamo ćeš vidjeti da, na mjestu gdje bi trebalo biti neki zvuk je samo prazno. E to je to. Dakle, riješenje je iznad :-)
Pozdraf
Novi problem,ne kuzin ono na ovoj stranici gdje si zapisa onih 7 koraka.Ja imam jedino mobile phone tools i p2kmanager.Taj program(ako je to program)PST nemam pa onda ne kuzim.Aj pomozi mi molin te.I jos jedna stvar,za glavni reset moba mi trazi sigurnosni kod koje ja nisan nikad ni ukljucai i neznan koji je.
FORD FOCUS RS500
I like it!
pa skini taj program...
www.nitko.tk ili http://coma.fsb.hr/motorola
Kada pokusam skinuti program sa ove dvije stranice(www.nitko.tk i http://coma.fsb.hr/motorola ) otavara mi se transfer lista.Tada se mi taj program(PST) otvara sa programom za pregled slika(Quick time picture viewer) kao RAR File.Kada ga download-am nemogu ga otvoriti,niti kada ga zipujem.Kako ga mogu skinuti??
FORD FOCUS RS500
I like it!
RAR je komprimirani format, kao ZIP. Postoji WinRAR koji ga otvara, pakira itd. WinRAR podržava i ZIPove, ali WinZIP ne podržava RARove.
RAR file downloadaj s neta kao takav, pa kad instaliraš WinRAR bude ti se promijenila ikonica i moći ćeš ga otvoriti.
Skidaj ga tako da napraviš desni klik na link i odabereš "save as..."
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Negdje sam procitao da na motoroli v525 postoji nacin da se ukljuci sms report.Moze netko pojasniti kako i sa kojim programom.Moze li se sa p2k-om????
FORD FOCUS RS500
I like it!
P2k ti treba (ili neki sličan) za skidat/stavljat seemove na mob. Još ti treba hex editor.
Imaš na forumu "Seem edit mini tutorial" (treći post od vrha) pa pogledaj tamo.
Napravio sam glupost.U p2k sam upisao from 0001 to 0300 i pritisnu tipku download seem!Skinulo mi je to u komp,al sada to treba vratiti natrag.Ispod imam ikonu upload seem,al sto cu upisati u ova dva prozorcica.
I jos nesto,koje brojeve moran upisat,tj koji seem moran download da bi skinuo sms report??
FORD FOCUS RS500
I like it!
TO što si nešto krivo skinuo s moba na PC je totalno bez štete - to je kopiranje. Znači da mobu ništa ne fali. Obriši to kaj si snimio na PC, i ko da se nikad ništa nije dogodilo.
Problem bi bio da si napravio krivi UPLOAD na mob... to bi moglo bit fino...
Za SMS report imaš, kako piš tamo u tutorialu, seem 0032-0001. Prvo ga skineš sa moba na PC, pa ga kopiraš tako da imaš SIGURNOSNU KOPIJU ako nešto zezneš, pa ga editiraš (jednog samo, ne obadva), pa ga uploadaš na mob. Restartaš mob, i sve radi. A ako ne radi, imaš sigurnosnu kopiju.
Al mora radit...
NEgo, skini si neki GUI seen editor. Ima i kod mene na stranici par njih. Skini, pa kad učitaš seem sa moba i otvoriš ga u programu, sve ti je napisano.
To sam riješio.Znas li mogu li preko seem editora,ili nekog drugog nacina izbrisat vodafon funkcije iz mobitela.Znam da to mogu promjenom softvera,a mogu li jos kako????
FORD FOCUS RS500
I like it!
Ima na forumu već opisano. Kako se otključava desni softkey itd... Pretraži malo forum, pisalo se puno o tebi...
Kako vratiti sms counter od 0 prema 450 i mogu li tipku koja je sluzila za vodafone koristit za opciju koju ja zelim?Kako?Zasad sam samo uspio pobrisati slicicu od vodafona na toj tipki.
FORD FOCUS RS500
I like it!
Glede desnog softkeya, imaš postupak u ovom forumu, u threadu http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=6872
A glede countera, i to je negdje na forumu opisano - koristi search. Seem 0032_0001, offset 3D, byte 3 (0=upwards, 1=downwards)
pitanje ? jel bude kaj sutra od flexa za snimanje filmica ono kaj je BLUEDEVIL spominjo
Bookmarks