Jel motorola v525 ima bluetooth??
Jel motorola v525 ima bluetooth??
Kad ce v525 doci u prodaju u hr.??
...jel ikako moguće maknuti ove Vodafone postavke iz telefona, živcira me kaj svako malo naletim na minu pa me spaja, ja budem se još iskontroliro, al kaj kad mi neko uzme malo listat mob i iznabija mi račun totalno?...
Jel ima kakve razlike u cijeni izmedu ta dva modela (v500 i v525)??
...dobro, nije baš sad totalno sjeban, malo treba pazit jebi ga, al je zato cijena više nego povoljna za telefon takvih karakteristika...Poslao: cyberphere
Pa V500 ne možeš ni kupiti na crno jel se prodaju samo u VIP-u. I v525 je jeftiniji jel ima totalno sjeban software koji vi se svaki ćas spajao na net kao što je već netko rekao.
Sta v500 i v525 ne kostaju jednako - 1600kn??
...nisam upoznat,Poslao: Brunek
Sta v500 i v525 ne kostaju jednako - 1600kn??
ja sam s nekim popustima dobio 525 za 1430 kn u vipme paketu, usporedbe radi, sto kn jeftiniji je mc60 a brijem da je i najvodafonastija 525 bolja od dotičnog...
Najvjerojatnije cu si i ja zgrabit v500!
...ne znam dali sam ja glup ili kaj, jel moguće da na ovom mobitelu ne možeš odbiti poziv bez da ga otvoriš...
Ne može se maknuti vodafone softvare ako se flasha sa novim flashom (npr od v500 ili v600)?
kod mene na v300 ti je podešenja->postav u pozivu->opcije odgovora->otvori za odgovor - i tam podesiš uključeno/isključeno.
po defaultu na v300 je isključeno
Da, al čovjek pita dal možeš dok je mob zatvoren odbit poziv...Poslao: dj_velja
kod mene na v300 ti je podešenja->postav u pozivu->opcije odgovora->otvori za odgovor - i tam podesiš uključeno/isključeno.
po defaultu na v300 je isključeno
Možeš stisnut gumb da prestane zvonit/vibrirat ali to ne odbija poziv... Kolko ja znam ne može se.
Naravno da može, pa zato ga i flashiraš!Ne može se maknuti vodafone softvare ako se flasha sa novim flashom (npr od v500 ili v600)?
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
ihaladin imaš pravo. ja sam krivo skužio pitanje
Ovako, V525 se nudi u Vipme paketu. Dobijes aparat, vip broj, bon od 100 kn, neku sliku, java igricu, punjac, uputstva za mobitel i neka uputstva za vodafon life uslugu - sve to za 1.591,00 kn.
S druge strane, kad kupis V500 dobijes aparat, Motorolin CD sa softwarom, kabel za spajanje mobitela za CD, uputstva, punjac, i mislim da je to sve, isto za 1.591,00 kn.
Sad me zanima, da ste vi na mom mjestu (odlucujem se kojeg kupiti) sta bi mi preporucili, da li da stisnem zube i kupim 525 pa se malo hebem s tim softwerom, ili da idem na V500?
Unaprijed hvala, pozdrav!
Ja znam da bi ja uvijek rađe izabrao kabel i CD, nego neku bezveze sliku i vip broj, a još k tome i mob s lošijim softwareom...
e to je i mene mucilo v525 ili v500
a dali mi netko moze rec ili objasnit
sta se moze sa kablom a sta s btom
dali se i sa kablom i sa bt-om moze sve zivo prebacivat na mob ili ne???
dali je ovaj problem istina kod v525???
Next is the ring/vibrate thing. Why can't it do both at once?
Mislim da cu ja IPAK uzeti V500, ali me cisto zanimalo sto vi ljudi mislite, ipak imate vise "znanja" o ovim mobitelima, na kraju krajeva tko pita na skita, zar ne?
I sa V525 dobiješ USB kabel CD sa demo programima.
Bookmarks