Problem ti je zbog toga sto tebi te tvoje MENU SLICICE odnosno ikone ne odgovaraju s tim menu.ml fileom. Pa zbog toga mislim da moras promijenit u uzet neke nove ikone.. ili cak sto je najgore nesto popravit u toj ml datoteci
stavio sam neki menu skinut sa iprotebe.cz i kad ga stavim u mob preko xs-a pise mi-"Errors occur in the menu.ml file. This may render the menu unusabel."...i nema mi nikakih slikica u meni nego samo slovima gore piše
Problem ti je zbog toga sto tebi te tvoje MENU SLICICE odnosno ikone ne odgovaraju s tim menu.ml fileom. Pa zbog toga mislim da moras promijenit u uzet neke nove ikone.. ili cak sto je najgore nesto popravit u toj ml datoteci
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
1. Sve ti je vec nekoliko puta opisano ovdje
http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=43736
2. Rekao ti je kolega iznad, ikone preimenuj da se zovu identicno kako je navedeno u menu.ml file-u (otvoris ga sa notpadom najlakse)...ili editiras menu.ml da odgovara ikonama...
Imam i ja problem sa menu.ml, sad sam dobio neke dodatne prečace koje nisam prije imao(npr. infracrveno, to k610i ne podržava) a neke izgubio(npr u zabavi gledanje videa), jeli netko ima orginal vodafone menu.ml?
pogledaj na iprotebe.cz
###1410989180026
Bookmarks