Evo ovako. To šta želiš je dual usluga (flat internet + telefon) pretplata + ono šta potrošiš na razgovor na telefonu. Nekako se ustandardilo da je brzina od 1Mbit/s 150 kn.Međutim ima operasera koje za 15-20 kn više daju duplo veću brzinu (iskon,amis). Najvažnije je da si dostupan, ako piše 6 mjeseci ****** to jer to može značit pitaj boga kad. U principu ako imaš jednog operatera dual prisutnom na tom broju imaš i sve ostale. To su optima, iskon, amis, metronet (bakrena žica (dsl)). Kod dual usluge ne možeš uzet samo internet a telefon ne iako to na optima stranicama na prvi tren izgleda pošto su bespotrebno diferencirai cijene telefona i interneta jer ianako moraš oboje uzet. Imaš i Vodatel.hr 200 kn nudi telefon, internet flat 2mbit/s flat + nekih 50 televizijskih programa koje možeš gledat na komp. za gledat na tv +50 kn mislim.
Još nešto ukoliko imaš dostupno operatera sa duo uslugom na svom broju odmah odjavi telefon u t-com-u. S njima više ne želiš imat posla.
Ukoliko nemaš ništa od (amis, optima, metronet ,iskon) i Vodatel uskoro za koji mjesec t-com kreće sa dual i triple uslugom.
Ovo ja sve govorip pod uvjetom da ti je lova važna, odnosno da ti je važno platit internet i telefon 150 kn a ne 350 kod T-com-a. Ako si lovaš uzmi svugdje postojeći T-com. Maxadsl ima najkvalitetniju vezu. Meni nikad nije pukla, a brzine su prosječno za 10-ak posto manje od deklariranih što je vrlo prihvatljivo.

Odgovori uz citat
Bookmarks