molio bih da mi netko pošalje pozivnicu za demonoid
hvala georgy![]()
molio bih da mi netko pošalje pozivnicu za demonoid
hvala georgy![]()
Zadnji uredio rage99 : 26-01-2010 u 17:46
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Evo par demonoida:
Ne da mi se slati na mailjon313Xjexyta669clk3hx7pnk92slq8olbaup6rd
jon313Xavvjuzert4fhyiknyxv4ifvhm3ycyr64tdcnj6
jon313Xy5la1oylix06gta9wagijwl8jq16
jon313Xea3csb6gypg0804x2ghm2sk4wzeal![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
tko treba invite za torrenthr.org neka mi se javi sa bar 2 dokaza (screenshoota) da je vec postojeci clan nekog privatnog trackera i na kojem se vidi trenutni ratio.
plizz jednu pozivnicu za torrentleech na ivanbm@net.hr
Molim vas jedan invite za torrentleech. hvala.
Molim vas ja bi trebao pozivnicu za torrentleech ako mi neko može poslati na
e-mail palica.djuro@gmail.com ili na pp
ako može jedna pozivnica za demonoid ili torrentleech na makinamarko@hotmail.com dajem account nekorišten za partis i the box
Evo za Demonoid:
Ovaj partis pokloni nekom drugom ako treba, meni ne trebajon313Xpt6lcw1oknpywi4q3hbyymt07ac5e9ex
jon313Xnuo0xsci0oecqrsi2xwqbbgszdtq7e0ktf1jb
jon313Xplobmtiqm4sh8lvwswr99dv2q2hg67oenfhvut![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
e georgy može još jedan za demonoid ili TL za mog buraza
Zadnji uredio makinamarko : 30-01-2010 u 22:29
Evo, dajem i ja jednu THR pozivnicu.
Samo starijim članovima (i onima koji se tako osjećaju)- oni koji su često u chataoni
Ne treba nikakav dokaz, samo bih molio da pošteno seedate i to je to
Pošaljite mi mail na PM
Članovima sa 0 (ili par) postova ne dam- žao mi je![]()
ima li tko invite za TV-Torrent na mail makinamarko@hotmail.com
Pa, imaš ih tu tri, ne vjerujem da su se svi već iskoristili...
može jedna ta Torrentleech na makinamarko@hotmail.com
Zadnji uredio makinamarko : 31-01-2010 u 14:46
Molio bi jednu pozivnicu za torrentleech na the_zagi@hotmail.com
imam account na bitsupu preko god. dana sa 6.050 ratio-m, tako da garantiram seedanje (saljem screan shot ako je potrebno) thx
Dajem Demonoid inv ako kome treba!
pozz
zamolio bi da mi neko pošalje torrentleech pozivnicu na e-mail nikolak592@gmail.com
zahvaljujem unaprijed
UPOZORENJE! POSJETI
MOJBLOG
Nudim 1 TorrentHR pozivnicu za torrentleech na PM.
kad nema niko za torrentleech aj mi molim te pošaljiNudim 1 TorrentHR pozivnicu za torrentleech na PM.
UPOZORENJE! POSJETI
MOJBLOG
Bok svima.
Evo, tražio sam gdje bi mogao ubosti pozivnicu za privatni tracker i nabasao sam na ovaj forum.
Nadam se da se ne ljutite što bi sa jednim postom odmah htio pozivnicu.
Nego da ne duljim, bilo bi sjajno ako bi mi netko mogao poslati pozivnicu za Torrentleech na Seventh.Advocate@gmail.com
Tamo sam već prije i imao račun dok jedanput nisam slučajno skinuo isti torrent dvaput, što oni protumače kao varanje.
U svakom slučaju, unatoč ovome gore, garantiram da ću održavati dobar ratio, kao što sam uostalom radio i kad sam prije imao račun.
Hvala unaprijed!
Trebam pozivnicu za torrent.hr i, prvenstveno, za Heroes of Newerth na dado_zmaj@net.hr
OffTopic: Jel zna tko jel ima gdje kod nas za kupit HoN?
Zadnji uredio zmajko : 09-02-2010 u 19:09
Trazim pozivnicu za Demonoid, mogu odrzavati dobar ratio, hvala unaprijed.
Mjenjam pozivnicu Crne Berze za pozivnicu TorrentHR. Obavezan ratio preko 1,5. Mail: tekstopisac1980@yahoo.com
...oni kolji "toliko jako" žele pozivnice za torrentHR - neka prate Twitter - http://twitter.com/torrentHR ...počeli su ih objavljivati - ali kada i koliko - ne zna se...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks