probaj otić i reci da nemaš pojma da si ga tako kupio![]()
probaj otić i reci da nemaš pojma da si ga tako kupio![]()
...manje je više...
Ne vrijedi ti garancija
ja sam ga odnio dekodirat i lik mi je reko kad mi se nesto osteti, ili ako cemi trebat garancija, da mu ga donesem i on ce mi ga zakljucat ponovno na vip i kada dode ponovno otkljucat... i reko je da mu je to kao "garancija", to mi badave napravi...
nevrijedi garancija ali se može ponovo zakljućat bez problema
imam pitanje: kupio bih e250, i sad ako ipak odlucim abcit vip karticu, i ostat samo na simpi, kolko dođe otkljucavanje tog moba...jel ima puno dilera u oglasniku i po 50kn je dekodiranje il je noviji mob pa je skuplje?
bio nekad oglas...
otključavanje od 50-80kn
mob nije nov jer je već star i bez brige svi ga već znaju otključat (ako u mom selu (ajde dobro gradu,da se nenaljuti koji jaskanac) znaju onda i u Zagrebu znaju)
a dilera ima dosta po oglasniku
![]()
vrijedit če ti ako ga ponovo zaključaju,ali ako i nevrijedi isplati se probatako ništa drugo
![]()
![]()
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
Nemogu naci kako iskljuciti onaj plavi E gore na dispalye, znakic da je EDGE dostupan. Netreba mi to, samo crpi bateriju.
i di su postavke za WAP i gprs i to?
Hvala
kako iskljuciti edge pise ti ovdje
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Hvala, ali nemogu naci taj menu! Fakat nemogu....
Zna li netko sto znaci ikonica na vrhu ekrana koja je zapravo kao kuverta za poruku a ima na sebi slovo B?
I zasto npr kad dode poruka,on je sam smjesti negdje na sredinu dolaznih poruka,pa ako je hocu opet procitat,moram listat,i listat...
Na sim kartici je popunjeno 15/30,a na telefonu 70/200...
lol tu nema ikone sa slovom B
Nokia 6060 -> Nokia 6030 -> Samsung e700 -> Samsung -> e800 -> Sony Ericsson k510i -> Sony Ericsson k700i -> Samsung e250 -> Samsung j700 -> Samsung e250(again) -> Samsung S5230 - tocco lite
:)
Mene je to asociralo na slovo B,al bogami tako i izgleda. Valjda ima u mobu neprocitanih poruka...?
![]()
skužio sam danas da na ženin sgh e250 ne pamti poslane poruke. petljao sam pola sata po mobitelu ali nisam uspio skužiti u čemu je caka. kad se dođe na popis poslanih poruka na njemu uvijek piše "prazno".
u dolaznim porukama uredno su spremljene primljene poruke.
kako riješiti problem?
I molim takoder ako postoji kakav tutorial za rastavljanje E250. Nasao sam jednog,al radi ga neki fušer i nisam siguran u toga. Moram frendu zamijenit LCD,pa ako ima koja kvaka da znam... THX!
pozdrav
evo imam i ja jedan problem sa e250
instalirao sam na njega inaj ebuddy i kada ga pokrecem izbacuje mi sljedecu poruku
CONNECTION FAILED
Your internet setting must be activated for Java Applications, or try again later.. bla bla
Uglavnom mogu li to kako sam srediti, i moze li taj program uopce raditi na ovome mobitelu.
Inace internet postavke su mi dobro podesene i uredno mogu sa mobitelom na internet
Izbornik - aplikacije - java svijet - opcije i upiši apn
nakon toga upiši *#52828378# i idi na Trace Settings i označi sve JSR-e.
Bookmarks