Uradio sam sve i instalirao program ali mi ne nudi nikakve opcije nego samo purchase i 14 day trial i kad odaberem bilo sto trazi me kod. Inace program sa skinuo sa linka u gore navedenom forumu.
Uradio sam sve i instalirao program ali mi ne nudi nikakve opcije nego samo purchase i 14 day trial i kad odaberem bilo sto trazi me kod. Inace program sa skinuo sa linka u gore navedenom forumu.
i meni se dogodilo isto 14 day trial ili kupi aplikaciju i onda trazi nekakav coupon id
Križar, ne budi gotovan, sve sam lijepo napisao i preopširno čak, upravo zbog toga da eliminiram potrebu za pojedinačnim objašnjavanjem. Boldao sam ključne korake tako da me ne pitaš opet nešto preočito (ako ne znaš o kojem file.u pričam i gdje se nalazi onda nije ni čudo da ti ne radi...)
Čitajte pažljivo, slijedite upute korak po korak i nema šanse da ne radi...
- Opera user
--- COD2 expert
evo nesto san sredija.... problem je prvo bio sta ona instalacija garmina xt ocito ne pase mom mobitelu (n95-vidim na ipmartu da su i drugi imali taj problem) pa sam skinuo drugu i sve je proslo u redu ...samo je sad problem sta mi kaze da su karte zakljucane...a napravio sam sve kako ide ....idemo dalje valjda cu sredit i to
Svaka cast tebi na strpljenju i temeljitom objasnjenju ali ja nisam gotovan, sve sam procitao temeljito. Problem je sto sam ja zapeo na 2. koraku, skinuo sam program sa onog foruma sto si linkao, instalirao sam ga na karticu (bio je na kineskom ali sam uspio naci engleski) i kad trazi gps signal stisnem canacel i samo mi nudi purchase i 14 day trial. Ne nudi mi nikakve opcije. U tome je problem.
Bookmarks