http://www.imserba.com/forum/
i odeš na "applications for UIQ". I moraš se prvo registrirati.
jel mi moze ko rec di mogu nac onaj swiss manager i neki program na kojem bi mogao gledati filmove na ovom mobu(ako je to moguce) , please , stvarno mi je vazno , i neke druge programe koje vi koristite na tom mobu...(nemojte mi davat one linkove di ne rade linkovi)
http://www.imserba.com/forum/
i odeš na "applications for UIQ". I moraš se prvo registrirati.
Hvala![]()
pogledaj dotsis i ipmart, tamo se moze dosta toga naci
e jel ko zna mozda kak se moze poslat film neki na mob , gledao bi ga pomocu divX-a?Hvala
Možeš na mob prebaciti divx film ali bi ga prvo trebao rekodirati na rezoluciju 320×240 i bit rate da ne bude veći od 400 kbps
SUPET je odličan program za to http://www.erightsoft.com/SUPER.html
krivo ste me skuzili , znam da se treba poslat prek usb kabela omg nisam takav n00b , nego sam mislio kak sad neki film kaj imam na dvd stavit u super(i njega sam imao) jer film ima vise scena , prjevoda , ...itd.ja sam probao tako da ga sa dvd shrinkom ripam na komp ili dvd fabom pa u super al mi se opce nece convertirat(error baci)pa bi vas zamolio da mi opisete vas postupak kak neki film convertirate?
jel film treba bit(onaj koji je na dvdu) u divxu ili mogiu nekak konvertirat ionaj koji posudim u videotci????pliz help
da , al kak cu ak film ima onaj dio di je film (npr.avi format) i onaj dio di je prijevod(srt file) , nemogu to dvoje skonvertirat ili samo da posaljem taj avi dio pa kasnije i ovaj prijevod???ili kak ..mozda trebam spojit????jel zna neko mozda..
dajte pa kaj bas niko nezna???
Pa samo ovaj otpakirani *.sis file...
ovo ostalo ti je vjerojatno samo zapakirani taj isti sis file...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
pa zast je onda tolko tih datoteka ....stavili bi samo jednu a ne 5 ili kolko ih je vec ovdje...i da kud to instalirat , jel trevba to na onu memoriju telefona ili na one 4 gige kaj ima mob , pitam zato kaj mi jako malo te memorije ostalo pa mi se cini nekak da je to krivac kaj mi je mob spor?
Pa pogledaj na kompu (npr. WinRar-u kojeg ocito imas instalirano) sto je u onim zapakiranim fileovima, ako je u njima isto WarringNations.UIQ3...bla bla.sis isti koji imas i u onom direktoriju onda ti je to isto, samo zapakirano... Zar ne? onda ove zapakirane izbrisi da te ne zbunjuju...
Mozes instalirati na koji god hoces disk, nece ti biti razlike.
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
razlika je jedino u tome kaj kad otpakiram drugi file pise PART 2 i tak dalje PART 3.....am neznam nema veze ja sam sve poslao na mob ....al sad mi fali key ?ima ko key
Skini ovu verziju:
Crackirana verzija (3.69 MB)
Nece te traziti key...
Mislim da je ovo vec prilicni!
Philip B. Crosby
Bookmarks