ma tak i nekak si ja mislim , ali kazem ti ovaj htc touch mi se svida zato kaj je dosta slican ombiteliima i po dimenzijama i sve , a ja nisam bas ljubitelj tih pda gadgdeta...... kazem da prada ima wifi nebi se sekunde dvoumio , ovako ni sam neznam , mozda ostanem na u600 dok ne dode p520 samsung il neke slicno....
btw kad ce u nas doci iphone ?
Isprobajte Touch prije nego sto ga kritizirate.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ne bi se ni ja složio. Na Variu sam neko vrijeme držao Touch ROM i sve je radilo odlično čak mislim da je to jedan od top 3 najbolja ROMa za Varia. A na Touchu je ipak cijeli sustav prilagodjen radu s tim softwareom i s tih 200mhz. Uglavnom, vjerujem da Touch radi vise nego zadovoljavajuce.
Ja sam imao Vario i to je bilo zbilja presporo...kak vas nije smetalo dok ste surfali il nekaj, pa to je bilo koma? Kad sam isprobao HP rw6815, to je bio preporod...činjenica je da je 200MHz presporo za današnje standarde i Touch je isto više šminka nego kaj je funkcionalan...velim, za tu lovu se nađe puno bolji i brži PDA uređaj...
Bom Chicka WahWah
touch je dobar kao i svaki ppc...SVE DOK GA NE NATRPATE SA PONEKIM APLIKACIJAMA.
E tada dođe do izražaja to koliko je doista spor 200MHz proc.
Svaka čast Rosp., ti si napravio recenziju, ali da ga koristiš mjesec dana i da si ga natrpao sa hrpicom aplikacija koje ti zaista trebaju, dokumntima sa kojima radiš svakodnevno onda bi morao priznati da se vuče kao stara kobila u usporedbi sa jačim modelima.
A za takve stvari je i napravljen valjda...ipak je to ppc.
Malo bedasto.
Moram napomenuti da svaki PPC koji imam natjeram do granica izdrzljivosti, no u sklopu njegovih mogucnosti... Tako da nije bilo logicno na njemu isprobavati 3D igre i slicno.
Sto se dokumenata i ostalih polovnih mogucnosti tice - zadovoljan sam.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks