Ljudi moji!
Instalirala sam Windows Vistu ultimate,i super radi,sve je ok.
Samo mi nece instalirati modem,imam max adsl od iskona.
Imam ovaj modem SIEMENS ADSL 1-100-I USB.
Ima li tko taj driver za Vistu??![]()
Ljudi moji!
Instalirala sam Windows Vistu ultimate,i super radi,sve je ok.
Samo mi nece instalirati modem,imam max adsl od iskona.
Imam ovaj modem SIEMENS ADSL 1-100-I USB.
Ima li tko taj driver za Vistu??![]()
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
kao sto(vjerovatno)znas,vista ima problema sa driverima,a narocito sa modemima.A kako proizvodjace boli sve za svime time,nisu se udostojili napraviti valjane drivere.Jednino(dok se nepojave)je da pod 1)Probas editovati stare drivere za xp ili da se na drugi komp kacas na net pa budete u lanu i da ti vuces net od njega.Tak nekako hehe.
to nije odgovor koji trazim.
cekam da mi netko javi u vezi toga
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Makni vistu,instaliraj XP. Problem riješen.
Ili ako baš moraš imat vistu,,dual boot sa ubuntu-om,barem sve dok ne izbace driver.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Neki imaju Vistu i radi im internet???Kako to?
Neka se javi onaj tko to ima.Ja nemrem instalirati modem.Sve drugo je super
imam usb modem ne lan,isla sam na google i sve pretrazivala,i nista nema![]()
Moras imat lan kabel i oni sta imaju vistu modem im je spojen preko lan kabela a ne preko usb-a jer je velik problem visti stvaraju driveri i to ce bit tako dok proizvodaci ne naprave nove! Nabavi lan kabel!
FORD FOCUS RS500
I like it!
...kak ne volim ovakve pametnjakovićekoji uopće ne čitaju postove - rekla je da ima USB MODEM - to ti je onaj koji ima samo USB priključak, znaš, onaj koji se uštekava u komp samo preko USB kabela, koji nema mogućnost spajanja mrežnim kabelom...e da, taj...bravo - konačno si skužio ...
.."irena" - taj kojemu radi usb modem - jel ima isti kao tvoj ili...jer zavisi od proizvođača da li je izdao driver ili je netko uspio modificirati postojeći od XP (iako sumnjam u to al et)...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ko je pametan iz mog posta ce skuzit da ako nabavi novi modem sa lan kabelon onda moze koristit vistu a ako se zeli spajat preko postojeceg onda ce morat brisat vistu i vratit xp ka sta je ona i napravila, al ima nas i sta to nece svatit pa ce malo pametovat i ispast mudri...
FORD FOCUS RS500
I like it!
jbg, usb modem. Nabavi neki jeftinjava lan modem/router (Elcon 2253eU npr). Il se vrati na xp![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Vratila sam se na xp.Jedan lik ima vistu i usb modem i radi mu,SVASTA!!!
Pa jel ima isti modem kao i tvoj?
Ako ima pitaj ga za drivere, ako nema isti onda ima neki drugi koji ima drivere za vistu.
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
Nisam nista mogla napraviti,ucinila sam sve sto sam mogla i nista nisam uspjela
Kaj da radim osim da nabavim drugi modem???
e btw. koliko se dobro sjecam,postojao je neki rekonektor kao ukljucis usb u njega a on ima zavrsetak za lan.Nesto kao USB-LAN kabel.Nesjecam se ako se sjetim vise u vezi toga javim.A ti se nebrini naprai dual boot pa stavi i xp i vistu,pa jednoga lijepoga suncanoga dana(ili ruznog zimskog snjegovitnog dana:hehe)ces naci drivere za taj modem i delati ce na visti.I otidji kod tog tipa kojem dela pa neka ti da drivere i kaze kak ide.A mi ti pozemo pomoci dalje
.
Nije ti to zatvorena veza, to ti je kabel iskopčan ili u prekidu. Ako ne koristiš ništa preko LAN-a onda možeš slobodno isključiti tu konekciju.
EDIT:
Da, sad sam bolje pogledao.. Prvu konekciju sa crvenim križićem možeš isključiti jer je očito ne koristiš, dok ti ova druga vjerovatno nije dobro konfigurirana.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Kaj da onda napravim s time?
Ljudi manite se viste barem jos koju godinu.Ja sam barem tako odlucio dok proizvodaci pocnu praviti drivere za nju moze proci i vise vremena jedino oni malo jaci mogu to a ovi slabiji poput Siemensa.. to je nenormalno. Tako da Irena imam i ja modem isto ko i tvoj i najbolje ti je da ga zamjenis jer za njega je zadnji driver izaso 2004 godine ako se nevaram. Tako da ili se vrati na xp ali na visti on nece moci da radi. To je moje misljenje i ja bi ti preporucio ostat barem jos jednu godinu na xp-u pa onda na vistu.
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
To ti je konekcija od modema (virtualna). Piše limited, može se riješit, ali to ti ne utječe na rad modema.
Rabljeni routeri su ti od 100kn na više. 200 s wirelessom
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Evo me pišem sa Viste
Imam internet i MSN sve radi,prijatelj je bio kod mene.Prodao mi je svoj modem Siemens ADSL C-010-I i sve šljaka
Ova tema se moze zatvoriti.![]()
Bookmarks