Skroz cudno... Probaj instalirat kakve codece pa vidi...
Imam nvidia 6600GT,skinuo sam driver 162.22 forceware za vistu s sajta, sve je uredno instalirano, ali kad hocu gledati film, nema slike, sve je crno, probao sam preko vise programa, uvjek isto! U čemu je problem i kako ga riješiti?
Evo skuzio sam da kad maknem Windows vista temu i stavim Windows Clasic onda radi, u čemu je problem?
Zadnji uredio zerobravo : 13-09-2007 u 18:07
Skroz cudno... Probaj instalirat kakve codece pa vidi...
Codeci su svi instalirani sve radi kad maknem Windovs wista temu!
Onda je do graficke.To je jedino sigurno ali zasto i kako to rijesiti neznam.Iskreno mi je cudno.
pozz alex....![]()
I meni je to čudno...kažeš da si sve drivere instalirao...neznam kaj bi moglo biti...![]()
Pa daj ti stavim Xp...zašto Vistu...vidiš da nema još dovoljno programa i drivera za nju...bolji je XP....
A koji player koristiš?
Svi driveri su instalirati ok!Gledam ja filmove samo promjenim temu i sve 5!Bude se to riješilo valjda!
Zadnji uredio alex1 : 16-09-2007 u 11:18
Probaj instalirati ffdshow ako ga nemaš instaliranog.
pa meni je najbolj K-Lite kodek pa probaj, ništa ne košta... ne vjerujem da je do grafičke
Ljudi codeci nemaju ništa s time jer se filmovi vrte, problem je ovaj aero ili kak već se zove..On stvara problem!Kad ga isključim filmovi se normalno vrte!
Možda griješim, ali vjerujem da je do drivera!
Pa onda je do drivera, kako si i sam zaključio. Si probao staviti neku drugu verziju drivera?
probaj instalirat quick time.ako ne moze jbg. svi znamo da vista ima jos problema sa driverima.trebao si cekati da izadje finalna verzija
ili onaj vlc player
odlican i jednostavan...
mozda preko njega radi...
Dal gledas film na monitoru ili na tv-u?
ako e ne varam na nvidia-inim stranicama stoji (barem je prije jedno mjesec jos bilo) da imaju problema sa driveria i TV izlazom...
cekati dobre drivere ili maknuti aero temu
Maknuo sam ja vistu i stavio dobri stari xp!
Bookmarks