pročitao sam jedan komentar da v8 nije donjela nista novog. odgovor je bio da je to fashion mob. slijedeca replika je bila da "necu ni komentirat one koji kupuju mobove radi ljepote/šminke" ___ ili tako nesto je bilo

e pa bissserruuu

1. proizvođači telefona žive i zarađuju više od ljudi koji kupuju mobitele i pritom prvenstveno paze na ŠMINKICU nego od takvih kao ti.

2. JA ču ovo kupit jer mobitel izgleda apsolutno predivno. uživo, na slikama uopce ne impresira. izrada kucista, materijal, ekrani, 2gb memorije svrš svrš.
kamera? hm, trenutacno imam d900 i mislio sam uzet u900 soul, vazna mi kamera, dobro dođe...
ali bojim se kak funkcionira taj fleš na u900 jel to valja čemu, i jebes prosirivu memoriju kada je ta kartica spora...
2GB fleša u mobu je preeedobro.. MA ovo je moj novi mob čim se vratim s mora..
da pokazem jos malo kako razmisljaju takvi kao ja: (btw nekad sam zelio sto vise opcija i nabrijavao se na znanje o mobitelima ali eto i to se preraslo ;* )
ovakav mob mi fino stane u svake hlače, nemoram furat nikakve torbice a kad izvadim nekima jezik ispadne van
mogu nazvat frenda, poslat sms, KOMUNICIRAT. slušnut si guettin novi set sa OGRMONIH 2gb, slikat sebe i curu jer 2mpx je SASVIM dovoljno za ostru sliku u rezoluciji 1024X768

sta mi jos treba?
ništa

zato bi jos naglasio i kako se smijem onoj provali za onaj Z10 ili koji vec model, kad sam pogledao na guglu sliku TOGA hahahahah ko da imas skračenu bananu u ruci... samo dajjj

NHF svima, pozdrav i poštovanje