Ima li ko novi V8? Vidim da ga već imaju u Oglasniku.
Ima li ko novi V8? Vidim da ga već imaju u Oglasniku.
Kaj stvarno nitko nema V8?
2800kn je na crno,pričekajte ubrzi pad cijene,jer fon nema ništa revolucionarano,kao i svaka moto.prokleto dobro zgleda,ali ubrzo će se stabilizirati normalna cijena..
ali opet kažem..hebemu kako dobro zgleda+onaj vanjski ekran,ako cijena bude ok,bocnut ću ga..jer fakat dobro zgleda...![]()
prije nismo mogli ni sanjati da ce vanjski ekrani biti tako veliki i u toj rezoluciji.
Zar nitko nece vise pisati o ovoj Motoroli? Nadam se da danas vise ljudi ima ovaj mobitel... Pa, jeste li ga u oglas stavili odmah iduci dan, ili?? Imam ga 2 tjedna i nisam zadovoljan baterijom, izdrzi mi do dan i pol.. Ostalo mi se dosta svidja na njemu, izbornik, funkcije, memorija itd.. Nego, tvornicke teme mi se ne svidjaju, a na netu ne mogu nigdje pronaci neke nove za downloadati...
Ajd nek netko jos pise nesto o ovoj Motoroli !
slažem se da odlično izgleda
a i inače motorola radi dizajnerski odlične mobove..
a ovaj je navodno i oštar![]()
e jos da je 3,2mp kamera sa AF-om i evo prave Motorole!![]()
jel zna netko koliko je na crno sada, u oglasniku nema cijena?
Danas sam je vidio uzivo mobitel faka fenomenalno izgleda, ali je po meni malo precjenjen ali kada padne cijena ako budem imao love uzimam!!!!
Posebno mi se svida vanjski ogromni ekran, i sto nije preglomazan!!!![]()
red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
BALKAN-MEDIA
Jos jedna tipicna motorola,kad bi spojili dobar dizajn + super funkcije mozda bi motorola i bila u boljoj poziciji nego sto je sad...
pa to su realni zahtjevi.ja mislim da je motorola svima dopi..... sa tom smijesnom kamerom.
mozda tebi kamera na mobu ne znaci nista,ali meni itekako znaci jer ne zelim stalno sa sobom vuci fotoaparat.
samo pogledaj kako su dobre reakcije na Z10 zbog kamere 3,2mp ,AF-a i xenona.
vama svima mora biti jasno da motorola pravi "žilete" od svojih modela. Mislim da je jasno da su sa tim dimenzijama podosta toga ugurali u svoje motorole. Čak treba biti i zadivljen.
Kad ih popusti taj RAZR dizajn koji je već svima dopizdio, vjerujem da će se specifikacije motorola puuno brže maknuti od ove nule.
Poštovanje
Slažem se.
Ali ni samsung U600 nije debeo pa ima 3,2 MP (bez bljeskalice).
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
Jel zna tko stranicu s temama za ovaj mob?
Ovo ti je offtopic,ali trebaju ti skinovi 240x320 bez srednje meni tipke.
http://www.modmymoto.com
Bookmarks