da sam moderator ili admin obadva bi dobili BANN!! zašto spamate forum? za svađu imate PM
stvarno je lijepo ovakve kao ti slusati kako lupetaju gluposti i nemaju pojma o cemu pricaju.isprobao si 5-6 mobitela i mislis da si pametan!?po kojoj logici?
po cemu je V8 revolucionarna i sta novo donosi ?
uopce ne mjerim mobitel po kameri nego po stvarnim kvalitetama , a tipove koje kupuju mobitele da bi bili u trendu uopce ne zelim komentirati.![]()
da sam moderator ili admin obadva bi dobili BANN!! zašto spamate forum? za svađu imate PM
|\/|0T0r0La
po tvojoj logici nikako čini se...
|\/|0T0r0La
a daj mi reci sto bi to revolucionarno mobitel trebao donijeti?
mobitel je lijep do dizajnu, ok funkcije ima, dobar i brz software (makar je S40 od nokie puno bolji jos uvijek), niti cijena nije nesto ekstra pretjerana sobzirom da je napravljen od finih materijala (hint: 8800 etc.).
5-6 mobitela sam pribao?)))))))))) dobrav vic, samo sam ih tu na forumu zamijenio 20tak, a jos pokraj foruma
sve u svemu ja sam zadovoljan s mobom, ako ikoga zanima neka pojedinost neka slobodono pita.
@ night_whisper ohladi majstore, drzimo se teme, a ti ocito ne, tako da bi mozda tebi trebalo zveknuti jedan ban. imas tipku "prijavi post" i to mozes napraviti, a ne da na ovako bezobrazan nacin tuces postove.
ok, s ovim se postom skroz slazem, ali ovdje pricamo u doticnom modelu, a ne od motoroli opcenito.
isto tako smatram s obzirom da je fashon model mobitela, cijena je sasvim ok ako recimo pogledam cijenu Prade, 8800 sirocco etc. koji su funkcijama tu negdje, samo je pitanje ukusa.
isto tako sad kad sam ga koristio par dana sam prijetio par stvarcica koje me nerviraju, tipa da je software spor, nista strasno ali je sporiji od dummy Nokie, SE etc. Isto tako da bi dosao do nekih funkcija moras pritisnti 50 puta gumbice, tj. izbornik i neke funkcije su mogle biti puno logicnije smjestene.
stvari koje su me ugodne iznenadile su mp3 player i kvaliteta izrade.
na nekim forumima sam čuo da im baterija traje max 2 dana u stand by-u, a ako se igraju, slušaju pjesme max 3 sata dok nekima u stand by-u traje 7 dana (!) a ako se igraju onda (1-2 dan). Po mom mišljenju za ovo je bitno FORMIRANJE baterije. A i kad ga kupite prodavač će reći "prvo ga napunite". E pa nemojte. Prvo se igrajte jel baterije ima još jako malo. Kad rikne DO KRAJA, stavite ga na punjač na 12 sati. I tako još 2 puta; pustite bateriju DO KRAJA (znači kad se ugasi, još ga upalite dok nebude ni to mogao) i onda punite oko 12 sati.. Mnogi to nerade, a pridonosi trajanju batt...
Ovako imam par problema s` ovim modelom pa se nadam da mi neko mozhe pomoci ...
Prvo dobio sam slushalice uz model, al` neznam kako se kopchaju te slushalice... Jedino mi pada na pamet da se kopcaju tamo gdje i punjac al` ne odgovara ...
I da, imam problema sa bluetoothom jer me nemoze niko pronaci, tj. ne moze mi niko poslati neki fajl... Ja npr. mogu slati na SonyE al` oni mene nemogu pronaci...
Napravio sam to spajanje s` ostalima...
Sad me zanima ovo za slushalice? Gdje se kopchaju zna li neko mozhda?
ako se ne varam, sa V8 dolaze samo BT slušalice
varaš se. ja nisam dobio BT slušalicu. kupljena u t-mobileu nova sa garancijom uz produžetak ugovora.
Moguće je i da se soft blesira. Meni na jednom Linux flashu nije radio BT kako se spada. flashao sam ga i proradio je normalno.
@shaGuar: Moj savjet: ako ne uspiješ, nosi na garanciju. a ako ti nije stalo do garancije, flashaj ga doma i riješi si stvar.
Na kraju, pošto imaš obične sluške, kopčaš ih ili na krivu stranu, ili nisi napravio dovoljan pritisak da uđu. Kopćaju se na microUSB priključak gdje i punjač.
Poštovanje, GoGs
bok ljudovi
jučer sam uzeo R2 u tele 2 paketu
i skuzio sam da mi fali stavka za
govorni telefon u postavkama telefona
hmmm o čemu bi se tu radilo :?
fala na pomoči unaprijed![]()
pozzz
dakle u mobu pod opcijom
"postavke telefona"
fali mi stavka "govorni telefon"
a ta stavka služi da se mobitelom upravlja glasovnim naredbama:
a.k.a pozivanje telef.imenika i upravljanje programima![]()
aha znači može da je do njih
ma tak,bzvz da vidim nakaj to liči
niš nema veze ondapozzz
e da
ubacil sam vip karticu u R2 i prihvati je al nemogu na net tj.
nema mi one vodafone live tipke nigdje hhhmm?
naime to mi je sim iz v360v![]()
Jasno da ne mozes na net kad nemas Vip-ove postavke... Zvrcni ih nek ti posalju...
EDIT. Vodafone tipka je stvar stock MP-a iz V360v,tako da je neces ni imat na Razr2 V8,jer,naravno nije iz Vip-a...
Bookmarks